Jeg fandt ud af hvad green onion er, så jeg prøver, men som du kan se er jeg lidt i tvivl om, der er tale om en bestemt slags peberfrugt.
Og du mangler opskriften på Emerils Essens.
Men her er mit bud:
4 portioner
2 spsk olivenolie
1 pund alligatorkød skåret i ca 5 cm strimler
Emerils essens; se *note
0,25 kop hakket løg
0,25 kop hakket ungt løg, så ungt at knolden ikke er udviklet endnu
0,25 kop hakket stangsellei
0,25 kop hakket grøn peberfrugt (jeg ved ikke om bell (klokke) er en bestemt type
2 spsk finthakket jalapeno pebre med frøene fjernet
1,5 spsk finthakket hvidløg
2 spsk hakket frisk basilikum
2 tsk hakket frisk timian
2 tsk hakket frisk oregano
2 laurbærblade
2,5 kop hakkede tomater med skind og kerner fjernet
3 kopper kyllingebouillon
1 nip cayenne peber
salt efter smag
friskkværnet sort peber efter smag
2 tsk usaltet smør
2 kopper hvid ris
2 tsk hakket ungt løg, så ungt at knolden ikke er udviklet endnu
*note: se ”Emerils Essens information” opskrift, der er inkluderet i denne kollektion.
I en stegepande, varm olivenolien. Krydr alligatorkødet med Emerils Essens. Når olien er varm, brun alligatorkødet. Tilsæt løg, ungt løg, selleri, peberfrugt, jalepenos og hvidløg. Sauter i 2 minutter. Tilsær krydderurter og fortsæt sauteringen i 1 minut. Rør tomaterne i og bouillonen. Krydr med cayenne, salt og peber. Lad saucen simre i ca 30 minutter eller indtil kødet er mørt. Rør smørret i. Tag 2 kopper af saucen og puréer indtil det er glat og stil til side. Dette er saucen til ”Hel stegt kylling fyldt med Beskidte ris” (som også er inkluderet i denne kollektion). Kom (i skefulde) den resterende sauce over de hvide ris i en lav skål. Drys med unge løg og Emerils essens. Denne opskrift rækker til 4 appetitvækkende serveringer.