"Linda_Jacobsen" <Linda_Jacobsen.news@kandu.dk> skrev i
news:me2i8.294$Z25.58235@news000.worldonline.dk
> Hejsa.
>
> Hvordan undgår man at frugten bliver "brun" når man laver frugtsalat?
> Jeg ved at man skal hælde et
> eller andet over - men hvad?
Når jeg laver frugtsalat, laver jeg først en lage af sukker og vand. (eks. 2
dl. vand til 1 dl. sukker), og pisker det kraftigt, til sukkeret er opløst.
I denne lage kommer jeg al frugten + evt. appelsinjuice og evt. saft, hvis
der indgår frugt fra dåse. Det bliver den skønneste frugtsalat. Stilles
køligt nogle timer, mens frugten trækker, og tages ud i god tid, så frugten
ikke er iskold.
Smager himmelsk med råcreme.
Jeg synes, frugtsalat bliver ødelagt, når det altsammen smager af
citronsaft. Lagen kan man lave så sød, som man vil have den, evt. kun bruge
vand og appelsinjuice/saft. Selv bryder jeg mig nemlig ikke om citroner
Velbekomme
Tina