Jeg glemte lige at nævne, at det efter min mening er den absolut bedste
spisefisk i DK. Personligt plejer jeg at filettere større eksemplarer og
dog beholde skindet på. Herefter steger jeg dem på skindsiden, og evt
lige giver dem lidt farve fra kødsiden til sidst. Nums.
Sandarten er for øvrigt aborrens større fætter, og ligeledes særdeles
lækker. Jeg mener at have hørt at den bedste fisk til Sushi netop skulle
være sandart
Højt skum
ivan
Lars wrote:
> "Ivan Vejsgård Nielsen" skrev:
>
>
>>aborrens latinske navn er perca fluvius, så
>>det lyder jo meget rigtigt.
>>
>
> På engelsk: Perch, og søger man på det sammen med "recipes" så kommer der
> en del forslag. Samme med "aborre opskrift".
>
>
http://www.altavista.com/sites/search/web?q=perch+recipes&pg=q&kl=XX
>
http://www.altavista.com/sites/search/web?q=aborre+opskrift&kl=XX
>
> Det kan redaktørene af Kandu jo give videre til deres bruger (det
> oprindelige brev var ikke en bruger der spurgte her, men Kandu.dk der sendte
> et spørgsmål fra en af deres brugere videre til os).
>
> Nogen der vil se en gul aborre?
>
http://www.rook.org/earl/bwca/nature/fish/percaflav.html
>
> - Lars
>
>
>
>