|
| Accepteret svar Fra : vestergade | Modtaget 30 point Dato : 10-01-02 22:33 |
|
Hej
3 dl lunkent vand
35 g gær
4 spsk olie
1-2 spsk hakket rå løg
12 grønne hakkede oliven
50 Gr Soltørrede Tomater
2 tsk salt
ca. 200 g hvedemel
ca. 175 g sigtemel
Gæren opløses i vandet. Olie, løg, oliven og peberfrugt tilsættes. Til sidst tilsættes mel. Sæt tomaterne i blød, mens dejen hæver.
Formes til en tyk pølse, der lægges på en plade. Hæver 30 min. Pensles. Bager på nederste rille ved 200 grader i ca. 30 min.
MH
Vestergade
| |
|
On Thu, 10 Jan 2002 20:20:12 GMT, "food_life"
<food_life.news@kandu.dk> wrote:
>Jeg søger en opskrift på et godt , ikke for tørt brød med oliven og
>soltørrede tomater ?nline.dk' and Active = 1svar på
>dette
Prøv at søge på www.google.dk.
Jeg fandt nogle eksempler, godt nok uden soltørrede tomater, men dem
kan du måske selv tilsætte.
M.v.h.
Karina
| |
|
On Thu, 10 Jan 2002, food_life wrote:
>Jeg søger en opskrift på et godt , ikke for tørt brød med oliven og
>soltørrede tomater
Så må bogen "Brød med smag" af Linda Collister da lige være efter
din smag. Lån den evt. på biblo, og bliv inspireret.
Den har mange 'anderledes' opskrifter.
m.v.h. Emil
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|