Tak for svarene. Det blev en vellykket middag. Havde købt dyre Avocadoer til en 10 stykket. Heldigvis flere end jeg havde brug for, for den ene var stenhård. Så lærte jeg det. Troede at de havde ens modningsgrad.
Spinattærten var en udfordring. Jeg har ingen deciderede tærteforme med bølget kant, men brugte et stort ovalt ildfast fast. Havde købt 4 poser spæde spinatblade og havde frossen spinat liggende. Det viste sig at der var 75 gr. Spinat i hver pose. Det tilberedte jeg + en portion frossen spinat . Grov tærtedej med fuldkornsmel + hvedemel + 200 g smør. Fin dej , fordi jeg er vant til at lave smulderdej. Bunden rullet ud og skåret i form. Siderne rullet ud til 4 cm brede strimler. Fyldet: 8 æg, 475 g hytteost, 200 g creme fraiche.
I fyldet rørte jeg først den tilberedte frosne spinat, fyldte i formen og fordelte derefter den fine tilberedte babyspinat ovenpå. Dryssede med pinjekerne ovenpå. Bagetiden blev 35 minutter, selvom tærten med dej var forbagt. Succes!
Hertil en lakseside med 2 poser NEM FISK citronsovs bagt i ovn.