|
|
Jeg synes at have læst, at problemet er, at div. sødemidler ikke fylder lige så meget som sukkeret, så der kommer til, at mangle "noget" i kagen.
Men jeg mener også, at have læst, at man på apoteket kan få noget (sikkert ret dyrt), som kan bruges på samme måde som sukker, og altså fylder på samme måde som sukkeret.
| |
![](/images/profiles/StandardIcons/mouse.jpg) | Accepteret svar Fra : Troldepige ![Tre en halv stjerne](/App_Themes/Normal/images/stars/small/star35.gif) | ![Fem stjerner](/App_Themes/Normal/images/stars/big/star50.gif) Modtaget 210 point Dato : 07-07-13 22:12 |
| | |
![](/images/profiles/icons/226842.jpg) | Kommentar Fra : o.v.n. ![Fire stjerner](/App_Themes/Normal/images/stars/small/star40.gif) |
Dato : 07-07-13 22:16 |
|
Det ser fint ud i linket ![Glad](images/smileys/glad.gif) tak Troldepige, det ser ud som om jeg skal skifte Hermesetas ud med Atwel, det er en nem løsning
Andre som ved noget?
| |
![](/images/profiles/StandardIcons/sweety.jpg) | Kommentar Fra : piaskov ![Fire stjerner](/App_Themes/Normal/images/stars/small/star40.gif) |
Dato : 07-07-13 22:34 |
|
Hej o.v.n
Se event. denne opskrift .
| |
![](/images/profiles/StandardIcons/sweety.jpg) | Kommentar Fra : piaskov ![Fire stjerner](/App_Themes/Normal/images/stars/small/star40.gif) |
Dato : 07-07-13 22:34 |
| | |
![](/images/profiles/StandardIcons/sweety.jpg) | Kommentar Fra : piaskov ![Fire stjerner](/App_Themes/Normal/images/stars/small/star40.gif) |
Dato : 07-07-13 22:36 |
| | |
![](/images/profiles/icons/284367.jpg) | Kommentar Fra : marken84 ![Tre en halv stjerne](/App_Themes/Normal/images/stars/small/star35.gif) |
Dato : 07-07-13 22:53 |
| | |
|
Citat http://ekstrabladet.dk/forbrug/underluppen/article259627.ecer |
Citat Det er dog sundere at erstatte sukker med naturlig sødme fra frugt,Indsæt dit citat her |
Engang kom jeg en del reven gulerod i min sædvanlige dej til grovboller, og de blev alt for søde i smagen, så jeg skulle have sparet på sukkeret.
| |
![](/images/profiles/icons/226842.jpg) | Godkendelse af svar Fra : o.v.n. ![Fire stjerner](/App_Themes/Normal/images/stars/small/star40.gif) |
Dato : 08-07-13 11:56 |
|
Tak for svaret Troldepige. du kom først med svaret på om sukkeret kunne erstattes i mine opskrifter
Tak til i andre også, jeg prøver måske engang med de sukkerfri opskrifter, lige nu er jeg mest interesseret i at erstatte sukkeret i de opskrifter jeg har og det ser ud som om det er bare at gå i gang med det rigtige sødemiddel
i Katekismus' link læste jeg om Perfect fit og den kan købes i den lokale butik
http://www.superbest.dk/produkt/sukker-fedterstatning-perfect-fit
og billigere end Atwel produktet, mon ikke den kan bruges
God sommer til alle
| |
|
Velbekomme.
Så vidt jeg husker kan du også spare en vis %-del af fedtstoffet, men det må stå på pakningen, og ellers må googl kunne hjælpe.
Held og lykke med bagningen.
| |
![](/App_Themes/Normal/images/Window/Backgrounds/User_Message.gif) | Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|