|
![](/images/profiles/StandardIcons/mouse.jpg) | Kommentar Fra : pifo ![Fire stjerner](/App_Themes/Normal/images/stars/small/star40.gif) |
Dato : 26-03-12 20:56 |
|
Der er et svar her:
Citat http://www.kandu.dk/spg161279.aspx
Kan så fortølle dig igen at du pakker rogn ind i bagepapir og sætter en elastik om pakken.
Koger det i ca. 10 min.
Derefter pakker du det ud og ryger det.
Læg et godt lag savsmuld i din røgovn og fyld sprit i beholderen. Ryg det til savsmullet der brugt op. |
citatet er fra
http://www.kandu.dk/spg161280.aspx
| |
![](/images/profiles/icons/265990.jpg) | Accepteret svar Fra : supermusen ![Fire og en halv stjerne](/App_Themes/Normal/images/stars/small/star45.gif) | ![Fem stjerner](/App_Themes/Normal/images/stars/big/star50.gif) Modtaget 100 point Dato : 27-03-12 06:34 |
|
Hej Nordsted1,
Jeg fandt lige denne opskrift til dig:
http://www.walter-lystfisker.dk/oprgrogn.htm
Min mor laver den mest fantastiske hjemmelavede remoulade. Hvis du er interesseret, så kan jeg godt bede hende om opskriften?
yummi yummi - det smager bare godt
Knuz fra
Supermusen (der er lidt forelsket - både i foråret og i en skøøn mand ![Love](images/smileys/kandulove.gif) )
| |
![](/images/profiles/StandardIcons/embas.jpg) | Kommentar Fra : Nordsted1 ![Tre en halv stjerne](/App_Themes/Normal/images/stars/small/star35.gif) |
Dato : 27-03-12 18:43 |
| | |
![](/App_Themes/Normal/images/Window/Backgrounds/User_Message.gif) | Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|