|
| Kommentar Fra : vagnr |
Dato : 25-06-11 11:22 |
|
Struds smager glimrende, nærmest som bøf, men jeg har ikke prøvet det som andet end netop bøffer.
Hvis du har god tid kan du google ostrich recipes det giver ca 1,5 millioner hits, så der er lidt at gå i gang med, mod de kun 20000, du får på dansk.
God middag!
| |
| Accepteret svar Fra : pifo | Modtaget 200 point Dato : 25-06-11 12:07 |
|
Om vinteren tilbereder jeg kænguru i gryde med karry og vindruer, det smager dejligt med ris til. Jeg har også lavet denne opskrift: http://verdensmad.dk/Opskrifter/opskrift2652.aspx
og den er også god - jeg supplerer dog med reven citronskal, for det synes jeg smager godt.
Kængurusteg er fint nok, men hvis vi skal være helt ærlige, så er det en eksotisk steg for os, men ren hverdags mad, der hvor kænguruen er fra.
| |
| Kommentar Fra : pifo |
Dato : 25-06-11 12:23 |
|
glemte at sige, at når jeg steger med karry, fløde og vindruer, så gør jeg det i en gryde. Jeg synes stegen bliver mere saftig og lækker på den måde.
Kænguru skal være ca. 60 grader ved stegetermometer.
En anden måde du kan tilberede den på er at lægge den i en gryde med kogende vand og lad den koge i 20 min. brun den derefter i gryde.
Og ja, til dit spørgsmål, om du kan tilberede som oksekød, med samme slags tilbehør som en al. roastbeef. smagen er en smule anderledes, men jeg tvivler på at mange kan smage at det ikke er oksekød, hvis de ikke får det at vide.
| |
| Godkendelse af svar Fra : kmb1969 |
Dato : 25-06-11 12:25 |
|
Tak for svaret pifo.
Denne opskrift lyder lækker - tror vi prøver den.
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|