|
![](/images/profiles/noicon.gif) | Kommentar Fra : frieda ![Tre en halv stjerne](/App_Themes/Normal/images/stars/small/star35.gif) |
Dato : 23-07-10 13:00 |
|
Desværre ikke til en kold.
Smager det godt? Lyder ikke rart, synes jeg. Men smag og behag, er jo forskellig. Jeg har en god opskrift på en varm, hvis ....
| |
![](/images/profiles/StandardIcons/embas.jpg) | Kommentar Fra : Nordsted1 ![Tre en halv stjerne](/App_Themes/Normal/images/stars/small/star35.gif) |
Dato : 23-07-10 13:01 |
| | |
![](/images/profiles/StandardIcons/beingobj.jpg) | Kommentar Fra : mooseinc ![Fire stjerner](/App_Themes/Normal/images/stars/small/star40.gif) |
Dato : 23-07-10 13:02 |
|
Hejsa.
Er det en opskrift på sur-sød sauce du mangler? For ellers er det jo bare at købe noget sur-sød sauce, stille den i køleskabet og så koge risene og sætte dem i køleskabet også, hehe.
Ser lige om jeg kan finde en opskrift på sur-sød sauce i mellemtiden.
Moose
| |
![](/images/profiles/StandardIcons/beingobj.jpg) | Kommentar Fra : mooseinc ![Fire stjerner](/App_Themes/Normal/images/stars/small/star40.gif) |
Dato : 23-07-10 13:04 |
|
Hov
Der var lige et par andre der skrev samtidigt, så anede ikke lige at jeg blev nummer 3. Nå men så har du jo det hele på plads, opskrift på sur-sød sauce fra Nordsted1.
good job
| |
![](/images/profiles/icons/149654.jpg) | Kommentar Fra : the1best ![Fire stjerner](/App_Themes/Normal/images/stars/small/star40.gif) |
Dato : 23-07-10 13:17 |
|
Den varme sursød, kan jeg selv finde, det er den kolde, jeg mangler.
Jeg ved ikke, hvor stor forskel der er på den kolde og varme, så ligger nogen inde med erfaring omkring dette, vil jeg meget gerne vide det.
Jeg skal bruge den om få timer, så jeg har ikke selv tid til at prøve mig frem.
| |
![](/images/profiles/noicon.gif) | Kommentar Fra : frieda ![Tre en halv stjerne](/App_Themes/Normal/images/stars/small/star35.gif) |
Dato : 23-07-10 13:33 |
|
Jeg ville personligt ikke bare spise en sursød sauce, der er beregnet til at spises varm, kold.
Gør evt. som anbefalet, køb en flaske i en af de gode indvandrerforretninger.
PS: Min sursød-sauce opskrift er ikke "bare fundet under google", men en personlig
| |
![](/images/profiles/StandardIcons/mouse.jpg) | Accepteret svar Fra : pifo ![Fire stjerner](/App_Themes/Normal/images/stars/small/star40.gif) | ![Tre stjerner](/App_Themes/Normal/images/stars/big/star30.gif) Modtaget 300 point Dato : 23-07-10 14:01 |
| | |
![](/images/profiles/icons/149654.jpg) | Godkendelse af svar Fra : the1best ![Fire stjerner](/App_Themes/Normal/images/stars/small/star40.gif) |
Dato : 23-07-10 15:39 |
|
Tak for svaret pifo, den skal helt bestem prøves en dag, jeg mangler lidt for mange af ingredienserne til at jeg kan lave den idag.
Nu er risene kogt og har fået hældt en hjemmelavet "sur-sød-chilidressing" over.
Det var bare som lidt ekstra, så jeg behøver ikke mere hjælp
| |
![](/App_Themes/Normal/images/Window/Backgrounds/User_Message.gif) | Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|