|
| Kommentar Fra : ZeroXP |
Dato : 04-05-03 22:40 |
|
det var også ment som en joke, men kunne forestile mig at det er pæn dyrt. men du kan vel finde nogle bøger brugt, eler de skal måske være up-to-date? Du kunne jo prøve www.dba.dk (ved godt du ikke spurgte)
| |
| Kommentar Fra : skingur |
Dato : 04-05-03 22:46 |
|
mjae...kan da godt se hvad I mener..
men der er ingen pris på bogen, ikke et ISBN nummer så jeg let kan bestille den... arrrrgh, IKKE ET LINK JEG GRATIS kan klikke mig ind på...det var nok mest der, skoen trykkede!!.. jo, og så lidt fordi jeg også har læst afsindig mange gode bøger- såvel skønlitterære som faglitterære..men jeg er blevet lidt tips-forskrækket og vil derfor ikke lægge dem ud som tips!
Håber I forstår hvad jeg mener..det er lidt subtilt..det er også noget med at "de gode gamle kloge" brugere ikke må begynde at lægge sentaistiske tips ud..hifhjm!!!!!
Ak ja...har drukket rødvin og er nu ved at bage 8 kilo farsbrød - det favner hele huset om jeg så må sige!
Kh Christina
| |
| Kommentar Fra : bente64 |
Dato : 04-05-03 23:30 |
|
Altså Skingur nu er det 2. gang du nævner de farsbrød, hvad f..... skal du med 8 KILO FARSBRØD????????
Undrende godnat hilsen
Bente :0)
| |
| Kommentar Fra : bente64 |
Dato : 04-05-03 23:42 |
|
Jamen så god tur da, lad os krydse fingre for et godt vejr til jeres feltobservationer..
Godnat
Bente
| |
| Kommentar Fra : ZeroXP |
Dato : 04-05-03 23:47 |
| | |
| Accepteret svar Fra : beckski | Modtaget 11 point Dato : 04-05-03 23:47 |
|
tænk engang ....
wow hvilken storm.
når man har titel og forfatter, så er der ingen problemer i at finde bogen
desuden vil jeg gerne have frihed til at informere om gode links ligesåvel som jeg melder om gode bøger --- om det er reklame eller hvad, det sk***** jeg på!! - med mindre man ikke må
og tak, BANTAM
held og løk, Skingur!
hilsen
beck - der iler videre til en bredere kemi-bog end Mygind
| |
| Kommentar Fra : beckski |
Dato : 04-05-03 23:52 |
|
når nu jeg har nævnt nogle bøger skal i lige vide, at det er et af de laveste niveau'er man får kemi på.
men jeg er af den opfattelse, at vil man vide noget på universitetsniveau må man vide ALT det grundlæggende først - om det så tager flere år!!
Jeg ved f.eks først nu, hvorfor der kommer "tåge" i champagne-flaske-halsen lige når proppen hopper af
beck
(kopi af tip) - kunne ikke vælge hvor det skulle være
| |
| Kommentar Fra : ZeroXP |
Dato : 04-05-03 23:53 |
| | |
| Kommentar Fra : beckski |
Dato : 05-05-03 00:04 |
|
nej, ser du, luften der står under proppen er særdeles sammenpresset (deraf prop-hoppet) og samtidig mættet med vanddamp.
når udvidelsen af gassen under proppen sker udvidelsen uden udveksling af varme/kulde med omgivelserne (praktisk talt - og fordi det sker så hurtigt)
En Adiabatisk udvidelse (uden udveksling af varme med omgivelserne) gør at temperaturen falder i gassen. Da gassen er mættem med vanddamp vil dette vand kondensere til tåge
og så er det ganske sandt !!!
hvis i skal have en kilde, så slå op i Chang, Physical Chemistry
beck
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|