Jeg bliver da bare nødt til at anbefale den opskrift, der fulgte med Skagenfoods grøntsagskasse i sidste uge, for den er hurtigt blevet populær hos os.
Skræl hvide asparges fra under hovedet og nedefter, bræk eller skær den nederste del af aspargesen af. Del aspargesen i to.
Lav en blanding af smøreost (f.eks. Philadelphia) og finthakket skalotteløg, smag med salt og peber.
Skær kanterne af nogle toastbrøds skiver og rul disse med en kagerulle, til de er helt flade. Smør brødet med osteblandingen. Læg en eller to stykker asparges på brødet og rul det sammen til en lille rulle. Rul en skive bacon uden om hver rulle og bag disse ved 225 grader i ovnen til baconen er sprød.
100 g smøreost + 1 skalotteløg til ca. 6-8 skiver toastbrød og tilsvarende antal aspages
Eventuelt kan de færdige ruller deles i to. Server dem alene eller ovenpå en salat.
Smager supergodt