|
| Kommentar Fra : Nordsted1 |
Dato : 30-05-10 11:21 |
|
Citat er der nogen her der har fundet løsningen på det problem |
Ja da, spis dem noget hurtigere
Ej undskyld
Men sådan er det jo med flere fødevarer, f.eks tunmousse, når det har stået på køl, et stykke tid, kommer der også vædske i overfladen, så mon ikke det er fordi "indmaden" klasker sammen??
| |
| Kommentar Fra : LuffeA |
Dato : 30-05-10 11:33 |
|
I industrien bruger de jo E 1143 7/8 (Betaprondioxpidodinoxydialiscpodehydrat) eller lignende for at netop dette ikke skal ske.
| |
| Kommentar Fra : LuffeA |
Dato : 30-05-10 11:59 |
|
@Thyregod8
Har Du ikke luret at jeg er lidt vrissen angående tilsætningsstoffer ?
| |
| Kommentar Fra : LuffeA |
Dato : 30-05-10 12:46 |
|
Self ved jeg da hvad gelatine er, man kan også udvinde det af tang.
| |
| Kommentar Fra : smuller54 |
Dato : 30-05-10 12:57 |
| | |
| Kommentar Fra : LuffeA |
Dato : 30-05-10 13:47 |
|
Citat Måske godt at fabrikken lukkede her |
Var det Køge bugt for 25 år siden ?
Rådden tang forårsaget af ukontrolleret udledning fra et par kemiske værker kunne vi lugte 20 km ind i landet når vinden var i det hjørne
| |
| Godkendelse af svar Fra : Sandvad261 |
Dato : 30-05-10 23:01 |
|
Tak for svaret Thyregod8.
Jeg er overbevist om at den her udgave du kom med er den rigtige, den vil jeg afprøve næste gang.
Noget andet er, at da' jeg i dag lige spiste mig en af de flødeboller, så kunne jeg se, at det var guffet der er årsagen til det der savleri, guffet er på vej til at gå tilbage til den oprindelige form alså flydende, og så på mit arbejde i dag, faldt alså også tanken på at det med husblas kunne løse problemet.
En god stor tak til de andre som også kom med nogle gode bud...
Hej
| |
| Kommentar Fra : Thyregod8 |
Dato : 31-05-10 10:00 |
|
* 8 g. (ca. ½ tskf) varmt vand og 3 g. gelatinepulver el. husblas
* 150 g. sukker og 50 g. vand
* 2 æggehvider
* Overtrækschokolade
* Vanillesukker
*
* Mariekiks el. Digestive
| |
| Kommentar Fra : Thyregod8 |
Dato : 31-05-10 10:02 |
| | |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|