|
|
Hvis du har ret, så skal jeg ikke nyde noget...
Nyrer af hvad?
| |
| Kommentar Fra : vagnr |
Dato : 06-04-10 21:17 |
|
Rognons = Nyrer på fransk kan være af kalv, lam, eller gris, rognoncini er det samme
Smager, selv efter kraftig udvanding i eddike, af pis
| |
| Kommentar Fra : smuller54 |
Dato : 06-04-10 21:29 |
|
Tænk, jeg synes kallun er værre. Det ligner små slangeskind.
Jeg kan godt huske, at jeg købte kallun, til min første hund, som skulle tøes op og koges - puha og jeg kan slet ikke tænke på andet - når jeg hører ordet kallun.
Men det er også nærmest en nationalret i Italien, med hver sit touch i den enkelt region. Og rigtig mange grøntsager i . Velbekomme
| |
|
Tak for svaret Krummen.
Jeg fandt selv lidt på tysk og troede/tror det var/er kalve nyrer?
Men det fremgår tilsyneladende ikke af betegnelsen...
| |
| Kommentar Fra : smuller54 |
Dato : 06-04-10 22:41 |
|
Rognone: nyre
Rognonicini: små nyrer (unge dyr)
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|