På samme måde som på et almindeligt komfur. Hele fidusen ved en tagine er at holde på dampen og lede dampen (når den tætnes til vand) tilbage til retten. Det kræver selvfølgelig at du har købt en tagine der er specielt til induktion.
Du kan f.eks. lave denne marokkanske ret med oksekød og grøntsager:
½ kg oksekød i strimler eller tern
olie
smør
2 groft hakkede løg
4-5 fed hvidløg
1 tsk spidskommen
1 tsk safran
1 spsk hakket persille
1 tsk revet ingefær
1 lille håndfuld frisk koriander
½ kg skrællede kartofler skåret i tern
4-5 gulerødder skåret i strimler
1 dåse flåede, hakkede tomater
4-5 persillerødder skåret i strimler
slat & peber
__
Kom 4-5 spsk. olie og 1 spsk smør i din tagine. Brun kødet. Skru ned for varmen og tilsæt løg, hvidløg, spidskommen, safran, ingefær og persille. Lad det simre lidt. Tilsæt vand så det dækker. Kom kartofler, gulerødder, tomater og persillerødder i og lad det simre i ca. 1 time. Rør i taginen med mellemrum. Lige før servering smages til med salt og peber og den friske koriander drysses over.
Velbekomme og held & lykke med taginen :)