|
| fiskefillet vendes i ? Fra : love4all | Vist : 1053 gange 32 point Dato : 03-12-09 20:13 |
|
Når du steger fiskefillet vender du dem så i rasp eller mel.
Fortæl om dit valg, og hvorfor
Hvordan steger du dem...meget varm pande - middel varm eller småfesen ?
| |
| Kommentar Fra : LuffeA |
Dato : 03-12-09 20:18 |
|
Rasp eller mel = smag og behag.
Panden skal være middelvarm.
| |
| Kommentar Fra : LuffeA |
Dato : 03-12-09 20:28 |
|
Med mel alene bliver de også lækre, men fylder ikke så meget.
Min mor vendte dem i mel først, derefter sammenpisket æg og så rasp, derved hængte raspen bedre fast.
En lækker variant er at stege noget bacon på panden først og så stege de melvendte fileter i baconfedtet
| |
| Kommentar Fra : Krummen |
Dato : 03-12-09 21:16 |
|
Rugmel....er godt. Sprøde uden at blive som fisk indpakket i brød
| |
| Kommentar Fra : Krummen |
Dato : 03-12-09 21:17 |
|
Ja tak for kaffe Luffe. Og spiste man dem ikke kunne de bruges som bordtennisbat LOOL
| |
| Accepteret svar Fra : vagnr | Modtaget 32 point Dato : 03-12-09 21:27 |
|
Dobbeltpanering, mel, sammenpisket æg og så rasp (med lidt salt & peber) var meget populært i urtiden, og fint hvis man ikke kan lide fisk, det smager kun af stegt rasp
I dag, og jeg spiser stort set fisk hver dag, mest til frokost, bruger jeg kun mel, rugmel til sild og andre kraftigt smagende fisk, hvedemel til rødspætter, pangasius mv. Til torsk er det lækkert at vende det i smeltet smør, så rasp, og servere med smeltet smør med hakket hårdkogt æg. Hakket rødbede til pynter på sagen!
| |
| Kommentar Fra : smuller54 |
Dato : 03-12-09 21:46 |
|
Fiske fileter hallo
De skal da først vendes i sammenpisket æg og derefter i alm. rasp.
Så skal de på panden når magarine/becel er skummet af og steges med middelvarme.
Når de er gyldne på begge sider -tages de af panden og hviler lidt.
Sådan og serveres med bådkartofler bagt i ovnen og gulerodsråkost,(revet gulerod, evt. lidt hvidkål, citron/appelsin og lidt rosiner)
Hertil remouladedressing- remoulade rørt med lidt creme fraiche.
| |
| Kommentar Fra : piaskov |
Dato : 03-12-09 21:46 |
|
Hej med dig.
Jeg vender dem altid i æg og så en blanding af rasp og lidt mel tilsat salt og peber.
Steg dem i rigeligt smør eller margarine så brænder de ikke på .
Sørg for at der er god varme under i starten og vend dem hyppigt .
Skru så ned på middel varme til de er færdige.
Mums. Og de skal naturligvis lige været hevet op af havet.
| |
| Kommentar Fra : jensegon |
Dato : 03-12-09 22:20 |
|
Lige en rigtig god tip.
Tag en 8 liters plastikpose fyld mel lidt salt og peber i den, fyld den med luft og ryst den, så det bliver godt blandet, derefter fyld fiske filerne i og fyld igen med luft og ryst igen posen, det er bare nem.
V H Jens.
| |
| Kommentar Fra : malmin |
Dato : 03-12-09 22:27 |
|
Nogen gange - når jeg har vendt fileterne i æg, vender jeg dem i en blanding af rugmel, sesamfrø og selvfølgelig salt og peber. Jeg foretrækker at stege dem i smør. Først med god varme, så de får en sprød skorpe, derefter ved middel temperatur, fisk skal heldigvis ikke stege så længe.
Nu håber jeg at Krummen og jeg også kan være sobre mod hinanden, her på DIN TRÅD love4all, ligesom Eyvind og Krummen har indgået våbenhvile.
God stegning
malmin
| |
| Kommentar Fra : transor |
Dato : 04-12-09 09:06 |
|
Smag og behag er forskelligt,
Det afhænger også af hvad slags fisk det er.
Selv synes jeg at der kun skal lidt eller ingen panering på.
| |
| Godkendelse af svar Fra : love4all |
Dato : 04-12-09 09:07 |
| | |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|