|
| Accepteret svar Fra : frieda | Modtaget 60 point Dato : 14-11-09 18:00 |
|
Jeg køber ofte peberfrugter på tilbud.
Skærer dem i stykker og fryser dem.
Ja, de kan "kun" bruges til stegte/kogte/ovnbagte retter, men kors, hvor er jeg tit smuttet ned i kælderen til fryseren og har piftet en ret op med dem.
Må vist lige tjekke, om der stadig er nogle tilbage.
| |
| Kommentar Fra : smuller54 |
Dato : 14-11-09 18:05 |
|
Tørsleffs siger at de er velegnet til frysning, men at det kun er til retter som skal sammen koges.
Ikke til at anvendes rå.
så jeg synes du skal skære dem i de bidder som du normalt bruger i sammenkogte retter - du kan jo lave nogle forskellige udskæringer, så du kan bruge dem dels til chili con carne
dels til ovnbagte grøntsager, hvor de bør være lidt større- de der rodfrugt blandinger, hvor det er godt at peber er i store.
| |
| Kommentar Fra : smuller54 |
Dato : 14-11-09 18:12 |
|
iøvrigt, de sammen kogte retter jeg har haft på frys- der er peberfrugterne, ligesom de var, da jeg lavede retten første gang.
ingen forskel
| |
| Godkendelse af svar Fra : malmin |
Dato : 14-11-09 19:09 |
| | |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|