Skulle lige finde på noget nemt til en svinekotelet og endte med pasta og en lækker sauce...Jeg lod mig rive med og nappede hvad køleskabet rummede, men god blev den sauce. Hvis nogen lyster, så er den her:
Gorgonzola sauce til pasta (nok til 2 )
En passende portion friske champignon ca 250 gr
Et lille løg
½ hønsebouillonterning
1 sjat Martini Dry ca. 2 dl
1 glas rød pesto ca 75 gram
Tørret eller frisk baslikum
½...godt og vel... dåse hakkede tomater
1 humpel Gorgonzola ca 50 gram
En sjat piskefløde ca 1 dl
1 pakke frisk Fettucine - (båndspagetti)
Champignon skæres i ½ eller ¼. Løg hakkes fint og sauteres med champignonerne i margarine / smør 5 – 6 min. En sjat Martini tilsættes samt tomater fra dåsen, basilikum og ½ glas rød pesto samt bouillonterningen og Gorgonzolaen. Dette simrer meget forsigtigt og tages af varmen efter ca. 10 min (når osten er smeltet). Må ikke koge!!!!
Fettucine koges og holdes varm, mens saucen tilsættes en sjat piskefløde og varmes forsigtigt igennem til den har en passende konsistens, -
den må stadig IKKE koge, så skiller den og ligner kærnemælkssuppe.
Fettucinen vendes i saucen og der serveres med det samme. Man kan stege et stykke kød og servere til. Kalvefilet eller en fladbanket grisemørbrad f.eks ville være godt, men min grisebassekotelet var nu OK og billig hehe. Ellers bare godt brød og øl / vin eller isvand.
Om det feder??? NEJ
Ikke før i morgen, og godt var det