|
| Kommentar Fra : Krummen |
Dato : 29-06-09 23:31 |
|
Den SNOTDUMME slår til igen
| |
| Kommentar Fra : Krummen |
Dato : 29-06-09 23:49 |
|
Jeg har forsøgt at finde den Haparanda sauce, men endnu er det ikke lykkedes. Kan du bruge en af de andre 101 saucer her, så sig til.
Det er fandme utroligt, at den SNOTSTUPIDE landsbytosse vic2000 ikke bare kan holde sin stupide kæft. For fanden han er en KRÆFTBYLD på Kandu
Citat Sauce Alone
Sauce Apples
Sauce Béarnaise
Sauce Diane
Sauce Maltaise
Sauce Normande
Sauce provençale froide
Sauces
Sauces -- Adobo
Sauces -- Aillade
Sauces -- Aioli
Sauces -- Albert
Sauces -- Alfredo
Sauces -- Allec
Sauces -- Allemande
Sauces -- Amazu
Sauces -- Awasezu
Sauces -- A.1. Steak
Sauces -- Banquière
Sauces -- Barbeque
Sauces -- Bâtarde
Sauces -- Béarnaise
Sauces -- Béarnaise
Sauces -- Beurre Blanc
Sauces -- Black Bean
Sauces -- Brown (English)
Sauces -- Butter
Sauces -- Carbonara
Sauces -- Chiri-zu
Sauces -- Coronation
Sauces -- Cranberry
Sauces -- Cumberland
Sauces -- Drawn Butter
Sauces -- Espagnole
Sauces -- Finadene
Sauces -- Fish
Sauces -- Garum
Sauces -- Garum Ibericum
Sauces -- Gastrique
Sauces -- Gravy
Sauces -- Halford
Sauces -- Hard
Sauces -- Hoisin
Sauces -- Hollandaise
Sauces -- Horseradish
Sauces -- Leicestershire
Sauces -- Liquamen
Sauces -- Maltaise
Sauces -- Marie Rose
Sauces -- Marinades
Sauces -- Matelote
Sauces -- Mayonnaise
Sauces -- Melba
Sauces -- Mint
Sauces -- Mojo
Sauces -- Mojo (Cuban)
Sauces -- Mole
Sauces -- Muria
Sauces -- Murri
Sauces -- Nikiri
Sauces -- Nitsume
Sauces -- Normande
Sauces -- Paloise
Sauces -- Parisienne
Sauces -- Passata
Sauces -- Pasta
Sauces -- Pasta for
Sauces -- Peking
Sauces -- Pesto
Sauces -- Pipián
Sauces -- Pizza
Sauces -- Poivrade
Sauces -- Ponzu
Sauces -- Provençal
Sauces -- Reform
Sauces -- Rémoulade
Sauces -- Salmuera
Sauces -- Sambals
Sauces -- Sambi-Zu
Sauces -- Sanbai Zu
Sauces -- Soubise
Sauces -- Soy
Sauces -- Sriracha
Sauces -- Sushi-zu
Sauces -- Tabasco
Sauces -- Tabasco Green Pepper
Sauces -- Tamari
Sauces -- Tartar
Sauces -- Teriyaki
Sauces -- Tonkatsu
Sauces -- Tosa Soy
Sauces -- Vatapá
Sauces -- Velouté
Sauces -- Walnut
Sauces -- White
Sauces -- Worcestershire
Sauces -- XO
Sauces -- Yakiniku
Sauces -- Yakitori |
| |
| Kommentar Fra : Krummen |
Dato : 30-06-09 00:23 |
|
Jeg ser den nævnt ude omkring på nettet, men ingen svarer præcist på hvordan den laves. Det nærmeste jeg kommer det er en sauce hollandaise, men krydret kraftigt med urter. Et andet forslag fra nettet er noget der ligner en sauce beurre noir... næsten branket smør tilsat capers, dild og citron. Den sidste model er, at det skulle være en lind sur/sød sauce smagt til med peberrod. Alle 3 saucer kan jeg sagtens forestille mig brugt til torsk. Personligt ville jeg nappe en sauce beurre noir.
Ellers er der jo "Gudhjemdyp" Skær bacon i tern sammen med gulerødder og løg. Rist det hele på panden og når baconen er sprød og løgene bløde, hælder du hele molevitten over den kogte torsk.
Men men det hjalp jo ikke på din Haparanda sauce....sorry.....
| |
| Kommentar Fra : vic2000 |
Dato : 30-06-09 06:14 |
|
Citat Jeg ser den nævnt ude omkring på nettet, men ingen svarer præcist på hvordan den laves. |
fra krummen
Hr, Krummen Over-GØJ over alle GØJ, er der er sq da fordi, den har opdaget, og vil ikke være sig bekendt, med at blive genkendt af en ""KLAP TOrSK race"" som dig,"Krummen GØJ" for denne
race vil Sousen helst undgå, og blive spist sammen med.
Krummen Gøj jeg kan godt finde den Souse opskrift, men uden blå blink, også uden plet på/ fra Kandu
| |
| Kommentar Fra : vic2000 |
Dato : 30-06-09 06:27 |
|
Citat Ellers er der jo "Gudhjemdyp" |
fra Krummen Over-GØJ
Krummen Over - Gøj det er sq godt du lægger brugsanvisning med til Gudhjemmedyp,
For du skal sq ikke bilde mig ind, du kan sakke det Fremmed sprog, der bruges der, "" Bornholm""
For du ved jo ikke en gang, hvad en ""horre"" betyder,??? eller
f, eks en "" Pible""
| |
|
Haløjsa vic2000.
Kunne vi ikke godt skrive ordentlig til hinanden?
Jeg mener stedet her er for normale mennesker.
Med venlig hilsen
HUGO-BØRGE
| |
| Kommentar Fra : vic2000 |
Dato : 30-06-09 08:08 |
|
Citat Jeg mener stedet her er for normale mennesker.
Med venlig hilsen
HUGO-BØRGE |
Du,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,e Hugo, veeeeeeeed duuuuuuuueeee hvvvvvvoooorrr
deeeeeeeee Bøøøøøøøøøørggggggggggeeeeeeeeerrrrrr er heeenndde
her kaaaaaannnnndddduuuu Hr.
| |
| Kommentar Fra : LuffeA |
Dato : 30-06-09 08:17 |
|
>>>> vic2000
HOLD KÆFT !!!!!!!!!!!!!
....................................................................................
Nu kan jeg ikke selv lide torsk, men den sauce Krummen omtaler med kapers er god til fisk.
Lidt sennep i saucen passer også til torsk.
| |
| Kommentar Fra : vic2000 |
Dato : 30-06-09 08:49 |
|
Citat Jeg ved godt, at dette spørgsmål er ganske vanskeligt og det kræver måske en god portion held at finde svaret her på kandu. På den anden side har jeg så ofte set, at en del af brugerne - i udpræget grad top10-brugerne, |
fra Oldboston i anden tråd.
Luffea er du ikke oppe på dupperne, og iblandt Top 10, så kan du godt
begynde og lære melodien, vel og mærke du kender den i forvejen,
"" Jeg snakker med mig selv. -- snakker med mig selv, o.s.v. og så som du siger HOLD KÆFT, eller hvad har du en anden god IDE !! luffea
Luffea du går glib af noget godt, ved at du ikke spiser Torsk,
for der er nemmelig, rigtig mange Torske vitaminer i TORSK.
og i GEDDER "luffea" er der masser af BEN, til at få i den gale hals,
| |
| Kommentar Fra : vic2000 |
Dato : 30-06-09 09:32 |
|
Til
Luffea og Krummen, har i ikke været en tur oppe i byen Haparanda.
så skulle i prøve det, en smuk natur oplevelse, og så specielt dig luffea,
så vil du begynde og kunne li og spise Torsk, for der får du kun de 1 kl. torsk, de halvrådne bliver frosset i blokke til bla, Minkfoder fabrikken i Esbjerg, har selv hentet 2 læs der, med kølebil og kørt til Esbjerg.
| |
| Kommentar Fra : frieda |
Dato : 30-06-09 10:10 |
|
Må jeg som sædvanlig anbefale den lille knap nede i højre hjørne, hver gang vic2000 er på banen med perfide indlæg, der intet har med spørgsmålet at gøre.
Desværre har jeg aldrig hørt om sovsen.
Kan en del andre, der er brilliante til fisk, hvis interesse.
| |
| Kommentar Fra : Krummen |
Dato : 30-06-09 10:32 |
| | |
| Kommentar Fra : Krummen |
Dato : 30-06-09 10:40 |
|
Og for at drille Frieda hi hi, så staves brillant ikke b r i l l i a n t
Iflg. Gyldendals Fr.ordbog. Citat brillant2 [briljant] (fr., præs.ptc. af briller brillere», funkle) funklende, strålende, flot; nu mest: fortræffelig |
| |
| Kommentar Fra : frieda |
Dato : 30-06-09 10:43 |
|
Tak krummen.
Jeg stikker lige min sætter nisse retskrivningsordbogen.
| |
| Kommentar Fra : LuffeA |
Dato : 30-06-09 10:53 |
|
Det KAN have været en lokal sauce som en kok på en restaurant lige brugte en sæson eller to, men opskriften er så ikke nået videre end til kokken selv o´g de gæster der har bedt om opskriften.
Der opstår jo tid efter anden navne på mad, øl og vin som kun bliver serveret i kort tid i en eller anden madlavning.
Og vic2000, jeg er rablende ligeglad med top ti, også med torsk.....og torskehoveder
| |
| Kommentar Fra : LuffeA |
Dato : 30-06-09 11:02 |
| | |
| Kommentar Fra : LuffeA |
Dato : 30-06-09 13:28 |
|
Skal det være "gräsløk" ?
Jeg mener at den svenske kok Tina (hende i DR2 med de dejlige p*****) havde noget lignende i en af sine udsendelser.
Tag Jer i agt, om lidt kommer vic2000 med en kålopskrift.
| |
| Kommentar Fra : Krummen |
Dato : 30-06-09 16:16 |
|
p*****) Tænder staves med T Luffe. Tror for øvrigt, at hun hellere vil kendes på hendes mad end på tænderne...... af en gammel gris Luffe!!!!
| |
| Kommentar Fra : vic2000 |
Dato : 30-06-09 17:19 |
|
ja-ja luffea, prøv du og krummen, bare og få det i skrutten med en sugerør, for Krummen forstår ikke og holde / bruge normal værktøl, til indtagelse af måltider, nej luffea det gør han ikke,
men velbekomme jer,
hvad fanø så ta hel til Haparanda. for en opskrift på en sovs når dova har gæster derfra, der kan fortælle jer det, u ha da da, hvor der lukkes CO2 ud,
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|