|
| Kommentar Fra : tezt |
Dato : 24-01-09 16:35 |
| | |
| Kommentar Fra : piaskov |
Dato : 24-01-09 16:38 |
|
Hej med dig.
Tag du og steg dem på en meget varm pande ...ikke for længe ...så bliver de tørre.
Kom godt ..og jeg mener godt...med løg og champignon ved.
Hæld piskefløde ved til sidst og lad det "koge" ind.
Smag til med salt og peber.
Løse ris er ganske dejligt til det.
God arbejdslyst.
Pia
| |
| Kommentar Fra : LuffeA |
Dato : 24-01-09 16:54 |
|
Man kan også marinere mørbraden i portvin 3-6 timer i køleskabet, smid mørbraden i en plastpose og hæld lidt portvin ned, vend posen et par gange.
Ikke i en skål da der skal bruges for meget vin.
Gem marinaden og hæld den i saucen.
| |
| Kommentar Fra : fotowig |
Dato : 24-01-09 17:01 |
|
Man kunne jo også:
Marinere kræet i 3 timer i øl tilsat lidt olie, timian og hvidløg.
Grille den på en Weber (eller lignende) 3 minutter på hver side (der er 4 sider) og så på indirekte varme i 15 min.
Marinaden koger du ind til 1/3 og tilsætter fløde til passende konsistens, og så løse ris til.
Velbekomme.
| |
| Kommentar Fra : granner01 |
Dato : 24-01-09 19:23 |
| | |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|