|
| Kommentar Fra : Smokei |
Dato : 03-01-09 13:47 |
| | |
|
Citat det er næsten med en frossen piskefløde som at spille russisk roulette, da man vil opleve, at 5 tilfælde ud af 10 vil give et godt resultat med fløden pisket til skum. De andre 5 gange oplever man, at resultatet bliver dårligt, hvor der kommer små smørklumper og konsistensen opleves som grynet. Dette fordi at fedtet i piskefløden ændrer sig ved frysning, og at fedtet hurtigt vil samle sig som smør, når fløden piskes efter frysning. |
http://www.arla.dk/C1256FA800483D00/O/kan-frossen-floede-piskes-til.html
Håber det lykkes for dig
| |
|
jeg forsøger, som anbefalet her.
og googlesvar
| |
|
øh russisk fløde roulette?
klumme, altså
| |
| Kommentar Fra : LuffeA |
Dato : 03-01-09 14:12 |
|
Russisk roulette for damer:
5 p-piller og en gajol.
| |
| Kommentar Fra : Smokei |
Dato : 03-01-09 16:26 |
| | |
|
lagkage????
det er til appelsin/citronfromage.
klumme, din autsajder, nu er vi kørt af sporet igen. hvor mon vi ender dennegang
| |
|
Har du forsøgt med sukkeret, Aase?
Min mor siger, at sådan gør man, når fløden har været frossen.. så deeet... det skulle virke...
| |
| Godkendelse af svar Fra : aasenissum |
Dato : 03-01-09 22:32 |
|
Tak for svaret Camillasmoster.
den med sukkeret kendte jeg. har nu afprøvet og det lykkedes. blot skal man huske at piske langsomt.(læst på google)
tak for kampen, folkens
| |
|
Piske langsomt, ja, det kan jeg godt huske nu, at man skal - så det var godt, du checkede det
Velbekomme x 2
Hanne
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|