|
| Kommentar Fra : Line99 |
Dato : 24-12-08 09:54 |
| | |
|
Det tror jeg desværre ikke du får held med.
| |
| Kommentar Fra : hawaii7 |
Dato : 24-12-08 10:09 |
| | |
| Accepteret svar Fra : food_life | Modtaget 210 point Dato : 24-12-08 10:25 |
|
Hej
Således ville jeg gøre:
Sæt ænderne i ovnen nu - steg dem færdige og ikke mer - tag dem ud - køl af, flæk ænderne i lår kileben og bryster - kog fond af skrogene - kom ca 1 cm fond i bradepanden, læg de udskårne ænder her.
Steg til sin tid flæskestegen som du plejer - varm ænderne lige i passende tid før middagen - og du er sikker på succes!
mvh
| |
|
Hej her har du en "køreplan" - jeg har ikke afprøvet den - jeg steger altid anden/kalkunen om formiddagen, parterer den når den er let afkølet og sætter den i køleskabet.
Flæskestegen steger jeg, så den er færdig til spisetid. Imens den "trækker" på spækbrættet, lunes fjerkræet i ovnen ca 20 minutter 200 grader, pensles med lidt stegesky og evt smørklatter, med folie let over.
Sovsen er også lavet om formiddagen
Rigtig glædelig jul
Køreplanen finder du her
http://www.svinegodt.dk/smcms/Svinegodt/Magasin/Vinter_2008/Perfekt_flaeskesteg/2805/Index.htm?ID=2805
| |
| Kommentar Fra : transor |
Dato : 24-12-08 11:37 |
|
Hvis du har en MEGET stor ovn kan det hele steges på en gang i en vrmluftsovn. Afhængig af størrelse og fyld, skal ænderne forment lig have længst tid. Giv dem 1 time, inden grisen sættes ind.
kør det hele ved 160° varmluft.
Gnid først fjerkræet med lidt sød frugtsaft -appelsin- så bruner de bedre.
| |
|
Overvej at lave en flæskestegen eller anden på kuglegrillen.
Det er både praktisk og smager strålende.
| |
| Kommentar Fra : dova |
Dato : 24-12-08 13:49 |
|
And og flæskesteg gnides med salt.
Æbler og svesker fyldes i anden.
begge dele lægges i bradpande (uden noget som helst andet...ikke vand o.s.v.) og steger i ca 3 timer (150-160 grader i varmluftovn og lidt mere i almindelig ovn).
Ikke noget problem....anden bliver go' og stegen fin med sprød svær.....og sådan har jeg gjort de sidste 25 år, og det har aldrig fejlet......
| |
| Godkendelse af svar Fra : snaptil |
Dato : 05-01-09 12:29 |
|
Tak for svaret food_life.
og alle i andre, det blev en særdeles villykket juleaften.
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|