|
| Accepteret svar Fra : miritdk | Modtaget 60 point Dato : 22-12-08 13:02 |
|
6 pers
2½ dl vand
125 gr sukker
1½ dl piskefløde
det tørre sukker hældes på en pandet der stilles over stærk varme - når sukkeret begynder at brune røres det - helst med paletkniv - indtil det uden at lugte brndt har antaget en smuk brun farve.
Vandet hældes i og gives et opkog med sukkeret som derefter hældes i en skål og afsvales.
Når det er fuldstændig koldt blandes den stivpiskede fløde i - umiddelbart før anretningen
afskrift fra ingeborg surhs kogebog
| |
| Kommentar Fra : granner01 |
Dato : 22-12-08 14:02 |
|
Ingredienser:
3 dl. vand
2 1/4 dl. sukker
1/4 l. piskefløde
Smelt sukker. Kom kogende vand i. Brug en stor gryde, da der sker en "eksplosion" når vandet kommer i. Lad det blive til en flydende sovs over stærk varme og konstant omrøring. Lad den køle af. Det er vigtig, at sovsen og flødeskummet har samme temperatur når det blandes sammen, ellers vil sovsen gryne
Fra Alletiders Kogebog http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift_boern.php?id=7466
| |
| Godkendelse af svar Fra : begga |
Dato : 22-12-08 15:04 |
| | |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|