|
| Kommentar Fra : akle |
Dato : 16-12-08 16:59 |
|
Citronfromage, er nemt at lave dagen inden. Denkan fint holde sig i køleskab til dagen efter, og kan stå klar til tid for servering et køligt sted, event. udenfor (januar er jo en kold måned), og pyntes med flødeskum lige inden servering. Selve desserten er dejlig let ovenpå alt det andet kød, der er planlagt.
God fest!
Mvh Akle
| |
| Accepteret svar Fra : frieda | Modtaget 210 point Dato : 16-12-08 17:09 |
|
Jeg har en opskrift på "verdens bedste brownies". Selv amerikanere siger, at de fås ikke bedre.
De er næsten ren chokolade (bare bedre).
Jeg bagte dem til mit bryllup, hvor vi var 180 . Dvs. jeg bagte dem over nogle uger og puttede dem i fryseren.
Tog dem ud om morgenen; de smager alligevel bedst kolde pga. den store mængde chokolade.
Du kan servere dem med en rigtig god is, det være sig vanilje eller en god frugtsorbet, eller med forskellige frugter.
Eller simpelthen med flødeskum eller ymer rørt op med vaniljesukker.
| |
| Kommentar Fra : jomfruane |
Dato : 16-12-08 20:23 |
|
Hvad med en overdådighed af frugt, chokolade og evt nogle fine små kager?
Det lyder i forvejen som "tag selv" og så kunne i jo lave både og, så der er lidt til enhver smag inklusiv ost.
| |
| Kommentar Fra : transor |
Dato : 16-12-08 21:47 |
|
Pas på . Det er f.... svært at lave god varm mad til mange mennesker på en gang.
Dert er ikke bare som til 4 og så gange opskrifterne med 20.
store portioner er varmer for langsomt op og brænder alligevel på.
afløling også for langsomt. fordærver for let.
Derfor kommer folk syge fra store arrangementer med mad lavet af amatører.
Lav lellere en kold buffet med færdigleveret eller færdigkøbt mad.
Køb islagkage leveret i tøris.
| |
| Kommentar Fra : frieda |
Dato : 16-12-08 23:22 |
|
Hvert år til påske fodrer jeg mellem 70 og 100 mennesker af i tre dage med varm mad til vores Jazz workshops. Det er ikke noget problem, hvis man planlægger godt.
Der er endnu ikke nogen, der er blevet syge
Jeg synes menuen lyder meget fornuftig og bestemt ikke umulig at realisere. Hold jer dog fra alt med rå æg, dvs mayonaise, råcreme, etc.
Men hvorfor dog servere islagkage, når der er så mange andre muligheder.
| |
| Godkendelse af svar Fra : loef |
Dato : 02-02-09 15:08 |
| | |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|