|
| Accepteret svar Fra : piaskov | Modtaget 60 point Dato : 14-12-08 14:30 |
| | |
| Kommentar Fra : LuffeA |
Dato : 14-12-08 14:34 |
|
Prøv at søge på sprængt oksebryst med sur-sød sovs eller peberrodssovs, rigtig god vintermad
Man koger jo bare et stykke og skærer noget af det ud til pålæg.
Er det et godt stykke nøjes jeg med pebberod, men det smager stadig mums.
| |
| Kommentar Fra : tararam |
Dato : 14-12-08 14:36 |
|
hej Pia
Jeg havde bare håbet det kunne bruges til gryderet - for det er jeg helt tosset med. Og i den grad lige nu...ha, men da jeg har så meget vil jeg prøve den opskrift du sendte osse.
| |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 14-12-08 14:37 |
| | |
| Kommentar Fra : vagnr |
Dato : 14-12-08 14:48 |
|
Kig på koen her, der er nogle forslag (og så finder du samtidig ud af hvor udskæringerne sidder)
Udover sprængt (og det er rigtig lækkert) er det fint til supper, jeg skal lave en russisk rødbedesuppe (borsjt) en af dagene med oksebryst, er kødet godt og ikke for fedt kan du også pakke det i folie med lidt salt, peber og smørklatter, 4-5 timer i ovnen ved 110-120 grader, mørt og lækkert, der er masser af smag i oksebryst. Hakkes kan det også, efter at have fjernet fedt, så der er nok af muligheder.
| |
| Kommentar Fra : vagnr |
Dato : 14-12-08 14:49 |
| | |
| Kommentar Fra : LuffeA |
Dato : 14-12-08 15:15 |
|
Ja, oksefedt er ulækkert, men skal det koges eller steges så lad det hænge ved da det afgiver smag, og kødet bliver ikke tørt, så kan man altid skære det af senere.
| |
| Kommentar Fra : LuffeA |
Dato : 14-12-08 17:46 |
|
Der er også noget der hedder sprængt bov.
Onde tunger vil vide at det var menuen da Estonia sank.
Fedt eller ej, når man koger suppe skal den altid skummes da det også er æggehvidestoffer fra kødet der stiger op, det gør ingen skade men ser uappetitligt ud
| |
|
jo jo miritdk...det har klumme også skrevet længere oppe
hilsen chicapigen
| |
| Kommentar Fra : frieda |
Dato : 14-12-08 19:48 |
|
Hvor er du heldig!
Kog en rigtig god oksekødsuppe på oksebrystet (med et par ben ved) og server selve kødet varmt eller koldt med kartofler og en peberrodssauce.
Jummy
| |
| Kommentar Fra : NannaFlip |
Dato : 17-12-08 18:17 |
|
Oksebryst er noget af det bedste med en god pederrods-sovs, du koger kødet med en masse rodfrugter, eller du vælger den nemme løsning, at købe en pose frosne suppeurter, det er billigt og godt, kog det et par timer efter størelse, lav der efter en hvid sovs af suppen, sæt gryden med sovsen over en dampende gryde, så du er sikker på den ikke kommer i kog, tilsæt lidt sukker, eddike og revet peberrod, serveres med kartofler, nogle kan godt lide rødbeder til.
velbekomme !
| |
| Kommentar Fra : Line99 |
Dato : 18-12-08 21:22 |
|
Alt den snak om oksebryst ummmmm
Nu har jeg lige købt et kilo oksebryst, en flodt stor kylling og en masse løg - det skal koges sammen. Efter ca 3 -4 kvarter fisker jeg kylling og løg op og så får brystet lov til at koge færdig.
Der bliver den skønneste suppe, der fryses ned i portions-poser og serveres tilberedt med forskellige smage og grøntsager når de serveres. F.eks. groft revne rødbede og kartoffel terninger kød og og og.... aaaaahhh jeg glæder mig allerede. Eller koges med nudler /linser curry, chilli og hvidløg fine grønne ærter der kun lige tøs op eller ekstra søde majs ummmm......
| |
| Godkendelse af svar Fra : tararam |
Dato : 30-12-08 10:49 |
| | |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|