Hvad slags form bruger du..??
Jeg bruger fx kun silikoneforme efterhånden, og der kan du evt bare give det 10 min mere end hvad der er anbefalet, og jeg laver aldrig brød på mere end 250, men så giver jeg det så de 10-20 mere, og ved som en anden skrev, at give den huller med fx en strikpind, er du hjulpet ret godt på vej.
Og jeg har også prøvet de der brød hvor du bare skal tilføje vand, og der er funktionen den samme, bare husk at give den lidt mere tid i ovnen, og husk at en mængde vand der står på pakken, som regel kun er vejledende ss Du skal give den vand, indtil dejen ikke længere er klistret, og du kan røre ved den uden at der er nået som helst der sætter sig på fingrene.. Der er heller ingen hastværk i at få den ud af en silikoneform, der kan du lade den blive i en times tid, og så vælte den ud der på en rist.
Men som regel når et brød er klistret, så er det et tegn på at den ikke har fået nok tid i ovnen.
Men held og lykke..