|
![](/images/profiles/StandardIcons/embas.jpg) | Kommentar Fra : Nordsted1 ![Tre en halv stjerne](/App_Themes/Normal/images/stars/small/star35.gif) |
Dato : 25-10-08 23:56 |
|
Det kan du godt, men jeg ville ikke gøre det.. der er en del væde i kødsovsen, så jeg tror spaghettien vil blive kedelig når den bliver varmet op igen
Jeg ville kun fryse kødsovsen, og så koge spaghetti'en når den skulle bruges
| |
|
du kan sagtensfryse kødsovsen og spagettien men hver for sig kog frisk spagetti til kødsovsen når du skal have det igen spagettien resten i fryseren kan sagtens anvendes på som fyld på hjemmelavet pizza
| |
![](/images/profiles/icons/198937.jpg) | Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 26-10-08 10:56 |
|
Citat Jeg ville kun fryse kødsovsen, og så koge spaghetti'en når den skulle bruges |
Tjaeee det var de samme Nordsted sagde......... i går.
Og spørgsmålet var, om det kunne fryses når det VAR blandet... Se her Citat kan en kødsovs lavet af oksefars og blandet med kogt spaghetti fryses |
Man kan få meget ud af at læse en tråd, inden man selv kommer med indlæg
| |
![](/App_Themes/Normal/images/Window/Backgrounds/User_Message.gif) | Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|