|
| Kommentar Fra : tararam |
Dato : 19-10-08 17:14 |
|
De skal da bare skylles i vand. Bare vær forsigtig så der ikke går hul på den pose der omslutter dem.
Og så koger du dem.
| |
| Kommentar Fra : tezt |
Dato : 19-10-08 17:16 |
| | |
| Kommentar Fra : the1best |
Dato : 19-10-08 17:27 |
|
Jeg troede den pose der var rundt om dem skulle af, er der ikke noget med at de skal piskes i vand.
De skal spises rå og ikke koges.
| |
| Kommentar Fra : ingelein |
Dato : 19-10-08 17:45 |
|
Hej
netop som netper siger
Hilsen Ingelein - og uhmmmmm jeg er misundelig
| |
| Kommentar Fra : LuffeA |
Dato : 19-10-08 18:19 |
|
Spises bedst med revne pærer....mums
| |
| Kommentar Fra : piaskov |
Dato : 19-10-08 18:56 |
|
Hej the1best.
Da vi i sin tid havde fiskeforretnein kom jeg/vi dem i en skål med mælk.
Naturligvis skulle der "hul" på posen og derefter brugte vi/jegel el pisker på LAVESTE trin.
Der sætter sig en masse hinder rundt om riset og du skal hoæde pauser ret ofte og rense risene.
Prøv du bare . Æggene bliver ikke smadret.
| |
| Kommentar Fra : piaskov |
Dato : 19-10-08 19:18 |
|
Hey igen.
Glemte lige at skrive : Hvis du har mange rogn kan du altså godt fryse dem.
Ellere prøv også at drysse lidt salt over og bland meget fint hakket rødløg i.
Det smager bare så englene synger
| |
|
Lakserogn er ikke i en pose som torskerogn men er bundet sammen af hinder som kan skilles i stykker
læk hele rognen i en skål med vand og tag en håndmikser og kør med moderat hastighed ,hinderne vil binde sig til krogende og efterhånden er alle æg frigjort fra hinderne,har du ikke en håndmikser kan du bruge et piskeris
| |
| Godkendelse af svar Fra : the1best |
Dato : 25-10-08 15:59 |
|
Det var desværre optøet rogn vi fik, det har jeg først fundet ud af bagefter.
Nu er de renset - røget og spist.
Tak for svaret netper.
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|