|
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 12-10-08 10:51 |
|
Kan varmt anbefales. Der kan skiftes forskellige ingredienser ud, såsom rodfrugter i suppen i stedet for porrer, mere bouillon hvis man ønsker den kraftigere. mere hvidløg hvis man kan li' det osv osv.
Denne er taget fra Politikken og er lissom prototypen og som skrevet nem at lave og billig. Jeg fik den som sagt i går aftes ved 21 tiden...ret sent om aftenen. Jeg gad ikke lave mad tidligere på aftenen, men fik alligevel lyst til noget og prøvede så denne med et godt brod til.
| |
| Kommentar Fra : hawaii7 |
Dato : 12-10-08 11:49 |
|
Hej klumme.
Hvad skal det være for nogle tomater?
Skal det være danske, spanske eller italienske?
hawaii7
| |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 12-10-08 12:12 |
|
Fiffige hawaii...Hvis du kan få hakkede blommetomater på dåse, vil jeg anbefale disse. De fremhæver sig ved en ualmindelig fin aroma, højt sukkerindhold og et tyndt skind. Men da det er dåsetomater som er angivet i opskriften, kan det være bedøvende ligemeget.
Vil du absolut forbedre suppen, hvilket sagtens kan lade sig gøre, så er det ikke en hurtig, nem og billig ret mere. Nu du er i gang med den helt store gastronomi, så kyl bouillonterningerne af helvede til og kog en suppehøne i 2 - 3 timer. Hiv den op... brug kødet til høns i asparges, hønsesalat...you name it, men kog suppen ind til en demi glace og lav tomatsuppen på den. Kan du stadig følge med, eller overstiger det dine evner.
| |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 12-10-08 12:29 |
|
Du kan osse få denne at lege med hawaii, men vent til den 1. (Jeg har ikke prøvet den)
4 liter lækker suppe:
Citat 2 løg,
3 fed hvidløg,
2-3 porrer,
100g smør,
2,0 kg. blommetomater
100g tomatpure,
4-6 spsk. timian,
1 suppehøne 3 - 4 kg.
300 g. bacon,
4 liter vand
500 g. champignon,
1/2 l. fløde,
1/2 flaske portvin.
Steg løg, hvidløg og porreringe i smør. Tilsæt de blancherede og afskallede , timian, salt, peber, chili og demi glace fra hønen. Husk at krydre godt!. Tilsæt 1 liter vand og lad dette simre i 4 - 5 timer.
Steg og tilsæt champignon. Tilsæt dernæst portvin, 2½ - 3 liter vand og fløde og smag til igen. Drys hver portion med baconcrunch og servér med lækkert brød. |
| |
| Kommentar Fra : fotowig |
Dato : 12-10-08 13:02 |
|
Hej Klumme.
Kan stå inde for begge opskrifter, men i den billige er en god sjat piskefløde mere end velkommen, prøv det!
| |
| Kommentar Fra : Smokei |
Dato : 12-10-08 13:29 |
|
.
Det lyder alt sammen super, men:
Jeg ville nok skifte portvinen ud med .
| |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 12-10-08 14:11 |
|
fotovig
En sjat piskefløde...ingen tvivl, men så er fidusen gået fløjten. Den smager fint uden, men ville selvfølgelig ændre karakter til det mere cremede med fløden, men men ville ikke mere have et lavt kalorieindhold. Så derfor ingen fløde, men det kan man jo gøre som man vil og helbreddet tillader
| |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 12-10-08 14:14 |
|
smokei
½ fl cognac LOOOOOOL Spring dog alle de skide tomater og alt det andet over og lav dig en kop kaffe , som du kan bælle cognacen til...Husk lidt let bitter god chokolade...det er sgu kræs for en herremund, og så risikerer du ikke at få frugtknopper
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|