/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
hvordan tørrer jeg bananer?
21-08-08 15:28
: dova
21-08-08 16:03
: mangorossa
21-08-08 16:16
: Nordsted1
21-08-08 16:28
: mangorossa
21-08-08 16:33
: Nordsted1
21-08-08 16:47
: valde.
21-08-08 17:05
: Birgit-T
21-08-08 17:23
: mangorossa
21-08-08 17:50
: Nordsted1
21-08-08 18:50
: mangorossa
21-08-08 21:44
: Nordsted1
hvordan tørrer jeg bananer?
Fra :
mangorossa
Vist : 9601 gange
300 point
Dato :
21-08-08 15:14
Jeg er kommet i besiddelse af en masse bananer og kunne tænke mig at lave dem til bananchips/snacks...hvordan gør man egentlig?
Kommentar
Fra :
dova
Dato :
21-08-08 15:28
http://www101.thinkquest.dk/bananer.htm
Sådan
Kommentar
Fra :
mangorossa
Dato :
21-08-08 16:03
Jeg håbede lidt at det kunne gøres i en ovn?
Mon det kan lade sig gøre?
Accepteret svar
Fra :
Nordsted1
Modtaget 300 point
Dato :
21-08-08 16:16
Skær frugten i tynde skiver. Jo tyndere, jo bed re, for tykke frugtskiver er meget længe om at blive fuldstændig tørre: Dobbelt tykkelse kræver firedobbelt tørretid. Fordel frugten på en ovnplade, og sæt den til tørring i en 40-60 grader varm ovn. Højere varme fremskynder processen, men går ud over smagen. Vend frugten med jævne mellemrum, og lad den ellers stå og tørre i adskillige timer. Frugten er ordentlig tør, når den er sej og læderagtig og uden fugtlommer. Alt efter frugtens modningsgrad og tykkelse skal den tørre mellem tre og seks timer. Hjemmetørret frugt kan ved kølig opbevaring i lufttæt emballage holde sig i 4- 6 måneder.
herfra
http://www.spilbingo.dk/slankesiden/helse/index.php?Side=torred_frugt.htm
Godkendelse af svar
Fra :
mangorossa
Dato :
21-08-08 16:28
Tak for svaret Nordsted1.
Det var lige det jeg kunne bruge...
også tak til dig dova..din metode er bare ikke så god liiige idag..det pi....ned og jeg har ikke varme i radiatorerne
Kommentar
Fra :
Nordsted1
Dato :
21-08-08 16:33
Selv tak og god fornøjelse. Jeg tør ikke puste lidt sol over til dig, tænk hvis jeg kom til at puste så kraftigt, at jeg solen forsvandt her
Kommentar
Fra :
valde.
Dato :
21-08-08 16:47
Vil du ikke hellere tørre æbler?
Det gjorde min mor efter en opskrift der ligner den her. bananer kan sikkert gøres på samme måde, tørring af nødder er også anvist!
http://www.havenyt.dk/artikler/dyrkningsmetoder/hoest_og_opbevaring/845.html
Kommentar
Fra :
Birgit-T
Dato :
21-08-08 17:05
Nordsted1... Gælder det også bananer...? Ved man kan tørre æbler, pære, appelsiner osv på den måde men mener ikke bananer kan li' den måde?
Kommentar
Fra :
mangorossa
Dato :
21-08-08 17:23
ja det håber jeg, for de ligger i ovnen nu
Kommentar
Fra :
Nordsted1
Dato :
21-08-08 17:50
De var da nævnt i linket, så det vil jeg da håben, nu mangorossa er begyndt
Kommentar
Fra :
mangorossa
Dato :
21-08-08 18:50
ja det håber jeg *GG* de skal nok ligge natten over..der ser ikke ud til at være sket det helt store endnu *GG*
Kommentar
Fra :
Nordsted1
Dato :
21-08-08 21:44
Bag nogle banankager
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177552
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408849
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.