|
| Kommentar Fra : Nordsted1 |
Dato : 20-08-08 18:13 |
|
Jeg har en opskrift, så må du selv ændre på ingredienserne
12 æg
600 g sukker
240 g mel
240 kartoffelmel
4 tsk bagpulver
| |
|
Jeg kan forstå, at du har opskriften - men det er mængden du spørger om ?
Her er en opskrift på lagkagebunde (ikke med havregryn) - hvor mængden passer til en bradepande - håber du kan tilpasse den til din opskrift
GAMMELDAGS LAGKAGE
Lagkagebunde:
3 æg
1 spsk koldt vand
100g flormelis (2dl)
65 g mel (godt 1 dl)
65 g maizenamel (ca.11/4 dl)
1 tsk.bagepulver
3 lagkageforme eller springform eller 1 bradepande
Ovnen tændes og sættes på 225 grader. Pisk æggene lette og luftige med vand og flormelis. Bland mel, maizenamel og bagepulver sammen i en skål, og sigt det af nogle gange ned i æggemassen medens der vendes let og forsigtigt. Dejen kan enten bages i 3 lagkageforme, i en springform og siden skæres igennem til 3 stykker, eller i bradepanden beklædt med bagepapir. Bagetid 8-10 min midt i ovnen til de er lysebrune og gennembagte. Hvis de bages i springform forlænges bagetiden til 20-25 min. Afkøles let og løsnes fra formen og anbringes på bagerist til de er helt kolde. Hvis de først skal bruges dagen efter kan de opbevares med sukkerdrysset bagepapir mellem bundene, så de ikke hænger sammen. Vælges bradepanden som bageform, kan lagkagebunden deles i f.eks 3 stykker og senere lægges sammen til en firkantet lagkage.
Fra denne side:
http://www.madkanalen.dk/vis_opskrift.php?opskrift_id=317
| |
| Kommentar Fra : Smokei |
Dato : 20-08-08 21:24 |
| | |
| Kommentar Fra : Nordsted1 |
Dato : 20-08-08 21:32 |
| | |
| Kommentar Fra : kipumi |
Dato : 20-08-08 21:48 |
|
Nå: her er Havregrynslagkageopskriften (den er til 3 bunde) - og det er den, jeg gerne vil have at vide, om den skal dobles op, 3-dobles, 10-dobles eller hvad for at kunne bruges i en bradepande
150 gr. havregryn, samme sukker, samme mel, 200 gr. margarine, - og intet andet...
Måske kan dette hjælpe jer meget vidende kanduer - - det skal være i en stor bradebande - må hellere skrive målene, da de jo også findes i flere størrelser. Måler lige : Indvendige mål 42x36 -
Jeg har engang serveret en ganske almindelig rund havregrynslagkage, og har været så letsindig, at LOVE at tage en hel bradepandekage med på lørdag 8 dage, godt jeg er begyndt at spørge i god tid
| |
| Accepteret svar Fra : HelleBirgitte | Modtaget 100 point Dato : 20-08-08 22:07 |
|
Tja jeg ville sige x 2 -
her er et eksempel med næsten samme mål:
Jeg vil til en fest på lørdag, bage en gulerodskage. Jeg vil gerne bage den i min bradepande,mål 45*35. Hvor mange gange, skal
jeg øge opskriften? Skulle I have den i sukkerfri opskrift?
SVAR:
Hvis du bager 2 x gulerodskage. Så skulle det passe til en ovns bradepande, den bliver bare lavere end i en springform.
http://www.arla.dk/C1256FA800483D00/O/jeg-skal-bage-en-gulerodskage.html
pøj, pøj med kagen
| |
| Godkendelse af svar Fra : kipumi |
Dato : 20-08-08 22:25 |
|
Tak for svaret HelleBirgitte.
Jeg har kigget på gulerodskageopskriften - og lagt tallene sammen for indholdet - og så regnet lidt på min opskrift. Jeg tror 2x er fint. Det er ærgerligt, at I ikke bor i nærheden, alle I, der har svaret, for så kunne jeg netop have lavet en prøvekagesmagning. Jeg har ikke lyst til at øve mig, og have ½m2 kage - den ville sætte sig meget hurtigt på sidebenene - og være væk fra brandepanden - Den skal jo lægges sammen med jordbærfløseskum eller chokolademousse
| |
|
Selv tak kipumi - ja det kunne ha´ være hyggeligt med lidt prøvesmagning
Håber din kage bliver rigtig dejlig
Mange hilsner fra HelleBirgitte
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|