|
![](/images/profiles/StandardIcons/dog.jpg) | ribsgele Fra : snusi ![Tre stjerner](/App_Themes/Normal/images/stars/small/star30.gif) | Vist : 1328 gange 150 point Dato : 10-07-08 20:03 |
|
Jeg har for første gang lavet ribsgele og jeg synes faktisk det gik rigtig godt ![Glad](images/smileys/glad.gif) men nu er der nogen der siger at det er meget kraftig i smagen.
Der stod i opskriften at der ikke skulle meget vand i når bærrene skulle koges.
snusi
| |
![](/images/profiles/StandardIcons/dog.jpg) | Godkendelse af svar Fra : snusi ![Tre stjerner](/App_Themes/Normal/images/stars/small/star30.gif) |
Dato : 10-07-08 20:34 |
|
Tak for svaret LuffeA.
Så vil jeg da fortsætte med at være stolt af min første hjemmelavede ribsgele
snusi
| |
![](/images/profiles/icons/198937.jpg) | Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 10-07-08 20:59 |
|
Behold den som den er. Du skal ikke lave en god gele om for at tækkes een. Køb evt et glas gele til vedkommende
| |
![](/App_Themes/Normal/images/Window/Backgrounds/User_Message.gif) | Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|