|
|
Det er også det jeg mener. Hvad kan man lave til, så det ikke bare er en tærte? Om tærten er tilbehør eller om det andet er, er jeg ligeglad med. Bare der er nok :)
| |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 09-06-08 14:40 |
|
Det samme. En stor skål salat...sommerligt, smukt og dejligt. Jeg bruger kun tærter til frokost, så det er derfor jeg ikke rigtig har fantasi til hvad man mere kan servere. En tærte er jo lissom en afsluttet ret, hvor det der skal fortæres er i tærten. Men det kan da være nogle skarpe hoveder har anden erfaring.
| |
| Kommentar Fra : frieda |
Dato : 09-06-08 15:00 |
|
Jeg giver egentlig Klumme ret.
Hvis I "kun" er 4-5 er tærten/lasagnen med en god stor skål grøn salat + et godt brød til tilfælde af lasagne (tærten er jo "brød".
men
hvis du gerne vil udvide lidt kunne du holde dig til fiske-temaet og også servere en lille let men lækker ting:
Makrel, kryddermarineret
Marinade:
1 spsk estragon
1 spsk dild
1 spsk citronsaft
1 vand
Peber
En røget makrel udbenes, deles i stykker og trækker i dressingen i køleskabet 10 min.
En godt brød spises til.
Samt:
Torskerognssalat
200 g kogt torskerogn evt. fra ds.
ca. 100 g mayonnaise
2-3 spsk ymer
1 tsk revet løg
¼-½ tsk karry
nogle dråber citronsaft
salt og peber
2 hårdkogte æg
2 tomater
karse
citronbåde
Pil hinden af torskerognen. Mos den med en gaffel.
Bland mayonnaise med ymer, krydderier og torskerogn.
Pynt salaten med både af æg og tomater, samt karse.
Giv citronbåde til.
Lav ikke for store portioner af de tre dele, server dem samtidigt og slut af med en eller anden pragtfuld dessert.
De to opskrifter er lette at lave, men meget lækre og ikke "helt almindelige"
Kan du lide rabarber? Har nogle pragtfulde rabarberopskrifter.
| |
|
Fantastisk med alle jeres forslag! Bliv endelig ved. Så laver jeg Århus' største fødselsdags buffet til laks/spinat tærte. Jeg vakler lidt mellem rosé- og hvidvin. Jeg er selv mest til de søde. Har I nogle mærker? I'm a wine virgin (ved indkøb af vin i hvert fald).
Pia: Jeg må beklage - har ananas, melon, is og chokolade i tankerne, men hvis du selv tager jordbær med, skal du være velkommen
| |
| Kommentar Fra : piaskov |
Dato : 09-06-08 16:26 |
|
hej igen !
Hvad med at lave en broccolisalat til.
Rør en mayonnaise op med rødvinseddike
tilsæt lidt sukker salt og hvid pebber
hakket rødløg
rosiner
ristede pinjenkerne
og en masse små broccoli stykker
Det smager himmelsk
Du kan jo altid lave en almindelig salat til også. Det er jo ikke alle der kan lide broccoli.
| |
|
Sådan en tærte er jo pragtfuld - og kan sagtens være hovedretten -
Men måske nok en "pigeting" Citat Du kan da ikke nøjes med en tærte eller 2 som aftensmad |
Server den med en salatbuffet, dvs. små skåle med f.eks krølsalat, ruccola salat, champignon, peberfrugt, blommetomater, minimajs, udkernede agurker, melon og hvad du ellers kan lide -alt sammen selvfølgelig udskåret.
Lav flere forskellige dressinger til evt. cheasy fraishe med hvidløg/ salt/peber/ dild - cheasy fraishe med estragon/kørvel/salt/peber
en mild agurkesalat vil passe fint som ekstra tilbehør.
Som kryds foreslår og/eller en ikke for sød hvidvin.
Tillykke og god fest
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|