|
| Accepteret svar Fra : 3773 | Modtaget 210 point Dato : 11-03-08 15:57 |
| | |
|
hej..uhm..det fik jeg igår, stægt flæsk...men uden sovs det spiser jeg ikke...
vil nok også sige øller.....
har du prøvet at stege det på en grillpande...det blir endnu mere lækkert på ensådan, liggernemlig ikke og søber i fedtstoffet....eller i ovnen....så det endnu hurtigere....på bagepapir...det har jeg prøvetmange gange med fantastisk resultat...
god mandefest......
ciao j.
| |
| Kommentar Fra : frieda |
Dato : 11-03-08 16:03 |
|
Enig.
ØL
og
mineralvand til de ikke øldrikkende.
Bandlyst:
cola, æblemost og vin
| |
| Kommentar Fra : Eyvind |
Dato : 11-03-08 16:07 |
| | |
|
Først: steg i ovnen på bagepapir, men rigeligt med salt på!! Ellers blir det ikke sprødt.
Øl og brændevin, men det fylder også sammen med de stuvede kartofler og persillesovsen. Vi har sommetider valgt en god hvidvin - og det går rigtig fint sammen.
| |
| Kommentar Fra : akle |
Dato : 11-03-08 16:15 |
|
Øl og snaps! For øl-intusiasternes skyld, - køb forskellige slags øl. Der findes så mange slags i dag.
Enkelte vil måske have en vand, henad vejen, men du kender vel dine gæster med årene?
Lav det hele på "gammeldaws" manér, det foretrækker rigtige MÆND! Det fede i maven, ta´r snapsen på bagen!
GOD FEST!
MVH Akle
| |
| Kommentar Fra : frieda |
Dato : 11-03-08 16:16 |
|
Elsker vin
men
dur ikke til "herreretter": sild, labskovs, stegt flæsk, biksemad, etc
| |
| Kommentar Fra : Eyvind |
Dato : 11-03-08 16:17 |
| | |
| Kommentar Fra : LuffeA |
Dato : 11-03-08 16:51 |
|
Ja, ekstra persille på bordet, når man får fra en slagter eller i restaurant skal man lede efter persillen.
Nu skal I ikke selv lave det, men for en anden gangs skyld så smid en smule af den hakkede persille ned i gryden når sovsen bages op, og resten senere, det giver en kraftigere smag.
Og så lidt af stegefedtet ned i sovsen, kaldet sauce hvis der er for lidt af det........
| |
|
Hvor er det en god ide med stegt flæsk til en "mandekomsammen"
Drikkevarer? Jamen du skal da leje et fadøls anlæg - dejlig kolde øller - frisk aftappede - perfekt til menuen
Dertil selvfølgelig en snaps, stort udvalg, uanede muligheder
Det kan lejes rigtig mange steder, se evt her
http://www.google.com/search?hl=da&q=%2B%22fad%C3%B8lsanl%C3%A6g%22&lr=
Tillykke med jubilæet
| |
| Kommentar Fra : Eyvind |
Dato : 11-03-08 19:13 |
|
Alimak f f....
Så kommer jeg ikke.
| |
| Kommentar Fra : Sunowich |
Dato : 11-03-08 19:28 |
|
Åh ja glemte lige
.............. .. .. ........................ .......................... .. .. ..........
Og så et stort HURRAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Fraaaaa Sunoooo Fiskkkkkkk
| |
| Kommentar Fra : 1133 |
Dato : 11-03-08 20:25 |
|
Server saft og vand, da bliver alle mand glade.
alimak
han får ikke point
| |
| Kommentar Fra : jensegon |
Dato : 12-03-08 01:48 |
|
Køb nogle kasser guldbajer, så køre det bare. Men husk li`at tage cyklerne ind, det er så træls når
er sæd er våd, hvis de skal hjem bagefter.
| |
| Kommentar Fra : Eyvind |
Dato : 12-03-08 11:04 |
|
Jammen det er da først senere på året du har 5 års jubilæum her på Kandu.
indmeldt [ 14-08-2003 ]
Ja det kunne vi andre lære noget af, med stor kalas hvert 5. år for alle Kanduerne.
| |
|
er sæd ikke altid vådt......hahaaha
miss.j
| |
| Godkendelse af svar Fra : 1133 |
Dato : 12-03-08 17:24 |
|
Tak for svaret 3773.
tak til alle, da næsten alle har nævnt øl er det den første, det var også det
jeg regnede med, men skulle lige have styrket troen
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|