|
| Dip til grønsager Fra : MSS | Vist : 1900 gange 100 point Dato : 12-02-08 10:16 |
|
Hej
Jeg vil gerne lave en forret med "stave" af grønsager, men mangler lige en opskrift på noget godt dip til.
Gode forslag modtages gerne.
mvh
MSS
| |
| Kommentar Fra : piaskov |
Dato : 12-02-08 10:20 |
|
Hej MSS.
Jeg plejer at lave det af let nayonnaise som jeg rører op med vand og tilsættet forskellige krydderrier so hvidløg , karry , salt, pebber og hvad jeg ellers har. Lav flere forskellige små portioner. Det har altid været godt herhjemme Held og lykke
| |
| Kommentar Fra : MLund |
Dato : 12-02-08 11:08 |
|
Hvad med denne til fx. friske grønsagsstave af fx gulerødder, agurk, bladselleri
Ingredienser
½ liter Cheasy Fraiche 9%
2 friske tomater i små tern (ca. 100 g)
1 stor rød peberfrugt i små tern (ca. 150 g)
4 tsk friskhakket rød chilipeber
1 zittauerløg i små tern (ca. 25 g)
1 tsk salt
Fremgangsmåde
Bland Cheasy Fraiche med ingredienserne. Smag til med salt.
| |
| Kommentar Fra : Ammitz |
Dato : 12-02-08 11:31 |
|
Grund-dip:
Lige dele FromageFraiche max 0,5% og Ymer(alm.).
1 tsk. stærk sennep pr. 2 dl. fromage fraiche/ymer.
Tilsæt:
Hvidløg, løg og æble pureres med saften af citron (mængde efter hvor stærk man ønsker dip'en)
og blandes i.
Dip'en trækker i køleskabet 2-4 timer før den skal anvendes.
Grund-dip'en kan også bruges til carrydressing, æggesalat, reje/fiske-cocktail m.m. og så er den temmelig mager.
Ammitz
| |
| Kommentar Fra : vil.du |
Dato : 12-02-08 12:08 |
|
Hej.
Spring over hvor gærdet er lavest og køb et færdigpulver til din dip
Når der er travlhed køber jeg selv den der hedder 'Holliday' (står i forretningerne sammen med Chips'ene) - jeg hælder et bæger Creme Fraiche 18% i en skål og tilsætter to breve 'Holliday' - muligvis 2½ brev. Så tilsætter jeg måske en smulem hvidløg og lidt citron. Hvis jeg synes den er for tyk, tilsætter jeg lidt mælk eller fløde men det er slet ikke nødvendigt at tilsætte noget som helst - 'Holliday' er altid en succes og den er naturligvis navngivet og hedder, her i huset,
'Dressing lá Moar'.
Nu bruger jeg 'Holliday' men der findes mange forskellige. En rigtig god variant er det pulver med Dild.
Jaja - jeg er en 'gammel ræv' udi køkkenkunsten men har dog fundet ud af at det kan lette det store arbejde omkring en succesmiddag, hvis man lige 'snyder' lidt hist og pist
God fornøjelse og held og lykke
Venlig hilsen Dorthe.
| |
| Kommentar Fra : valde. |
Dato : 12-02-08 14:58 |
| | |
| Godkendelse af svar Fra : MSS |
Dato : 13-02-08 07:46 |
|
Tak for svaret HelleBirgitte.
Tak for alle svarene - super gode alle sammen, men man skal jo vælge : - )
mvh
MSS
| |
|
selv tak - nu har du jo mange gode opskrifter, som du kan prøve
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|