|
![](/images/profiles/noicon.gif) | Accepteret svar Fra : rcn ![Tre en halv stjerne](/App_Themes/Normal/images/stars/small/star35.gif) | ![Tre stjerner](/App_Themes/Normal/images/stars/big/star30.gif) Modtaget 110 point Dato : 13-02-03 11:06 |
|
Det er ganske rigtigt piskefløde som piskes mediumstift - eller til det holder små toppe. På dansk referere vi som regel til at sporet efter piskeriset står blødt i skummet.
Pastry cream er egentligt bare en blød creme.
Håber det er svar nok
Rikke
| |
![](/images/profiles/StandardIcons/talk1.jpg) | Kommentar Fra : netper ![Tre stjerner](/App_Themes/Normal/images/stars/small/star30.gif) |
Dato : 13-02-03 11:14 |
|
Det jeg leder efter er hvad selve ordet betyder altså pastry, jeg gør nemlig det et jeg laver min egen ordbog så jeg ved hvad det betyder næste gang
per
| |
![](/images/profiles/StandardIcons/talk1.jpg) | Godkendelse af svar Fra : netper ![Tre stjerner](/App_Themes/Normal/images/stars/small/star30.gif) |
Dato : 13-02-03 11:46 |
|
Okay
tak skal du have rikke
Mvh
Per
| |
![](/App_Themes/Normal/images/Window/Backgrounds/User_Message.gif) | Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|