Ingridienserne er
Udbanket svinenakke
lauerbær
enebær
løg peberkorn
trestersnaps. formentlig en lokal brandy, kan sikker udelades, da alkoholen alligevel fordamper under kogningen.
Tør Riesling hvidvin ( Traben Trabach- hvis du vil ofre det) Da der også angives sukker tilsætning, gør det nok ikke noget at bruge en mere sødlig.
vand
sukker
Det udbankede kød fyldes med krydderierne og rulles som en rullesteg ( ombindes formentlig)
Lægges til marinering i vin og snaps , 3 -4 dage
Koges og 2 timer i en tildækket "steger" ( bradepande, ildfast fad) ve 180 grader i ovnen.
skæres ud og serveres i suppen.
Det er en suppe med kødfyld- Velbekomme.
Jeg ville hvis det var mig, marinere i vinen alene, og i køleskab maksimalt to dage. Brug en lille gryde, så kødet er helt dækket af vinen. Kog det så i gryden, kun med vin og uden vand , tag kødet op , kog suppen ind til en kraftig sauce. Det koncentrerer sukkerindholdet, så pas på med det, man kan altid senere tilsætte sukker og salt efter smag. Nu er det blevet kød med sauce, og ikke en suppe. Jeg har tidligere lavet tilsvarende med rødvin og med kødet i et stort stykke. Det bliver godt.
Kogetiden er lang, mindst to timer, brug kødtermometer. Der er ikke meget grin ved krydret kogt flæskekød, som ikke er gennemkogt.