|
| Tacoskall opskrift til i aften Fra : mexicano | Vist : 1019 gange 20 point Dato : 12-07-07 10:01 |
|
Hej
Jeg skal lave tacos til aftensmad men har aldrig lavet det før? Jeg har kun smagt det én gang.
Er der nogen som vil give mig en opskrift, jeg har søgt på nettet, men fandt ikke den opskrift jeg ville bruge.
Altså sidst jeg spiste det tog man en tacoskal og puttede grøntsager ned i den også hældte dressing på. Problemet er at jeg ikke kan huske om jeg også puttede hakket oksekød i.
Er hakket oksekød nødvendigt!? Har virkelig brug for hjælp da jeg snart skal købe ind. Det skal bare være en simpel opskrift.
| |
| Kommentar Fra : mexicano |
Dato : 12-07-07 10:02 |
|
Forresten så er jeg ny herinde, jeg har lige meldt mig til.. jeg forstår ikke lige det der pointsystem så jeg har bare sat den til 10.. jeg kan godt forøge den hvis jeg skal?
| |
| Kommentar Fra : mexicano |
Dato : 12-07-07 10:06 |
|
Altså det er fyldet jeg tænker på..
| |
| Kommentar Fra : tezt |
Dato : 12-07-07 10:09 |
| | |
| Kommentar Fra : miritdk |
Dato : 12-07-07 10:09 |
| | |
| Kommentar Fra : mexicano |
Dato : 12-07-07 10:12 |
|
så hvis man kun putter salat i tacoskallerne er det fint?
| |
| Kommentar Fra : leopard |
Dato : 12-07-07 10:13 |
|
Jeg plejer at servere tacos med hakket oksekød, godt krydret. Køb evt taco-krydderimix, eller brug chili, spidskommen, hvidløg etc.
Derudover serverer jeg gerne majs, iceberg salat, tomat, agurk, peberfrugt og revet ost dertil, samt guacamole, salsa og creme fraiche
| |
| Accepteret svar Fra : delfin | Modtaget 30 point Dato : 12-07-07 10:15 |
|
Jeg bruger som regel salat, ærter, majs. Agurk, peberfrugter, Tomater og Ost.
Nogen gange tager jeg revne gulerødder, rosiner, Ananas og ellers hvad jeg kan finde på.
Jeg syntes der høre kød til. Men det kan sagtens være andet end hakket oksekød. Jeg har prøvet kalkun, og skinkekød. Det er også fint med Kebabkød (tynde flager af oksekød)
Jeg steger kødet sammen med et brev tacomix (købes i alle supermarkeder)
Håber det er noget du kan bruge. Velbekomme.
| |
| Kommentar Fra : mexicano |
Dato : 12-07-07 10:19 |
|
Det er da en faktisk hjemmeside det her - man får brugbare svar med det samme! Tak skal i have!
Så man putter hakket oksekød i først og derefter de forskellige grøntsager også dressing?
De forskellige grøntsager, skal jeg lave det til en salat eller bare hver for sig så folk selv kan bestemme?
| |
| Kommentar Fra : delfin |
Dato : 12-07-07 10:37 |
|
Jeg servere det i små skåle. Ikke alle kan lide det hele.
Nogen vil have salat nederst andre øverst. Altså som folk lyster.
Mvh Maibritt
| |
| Kommentar Fra : vil.du |
Dato : 12-07-07 11:05 |
|
Jeg synes det vigtigste, når man spiser Tacoes, det er Tacokrydderiet - det ligger i pakken med skallerne og kan købes seperat ved siden af. Når man bruger dette 'Taco Mix' så får det hmm 'tacosmagen'
Og SÅ:
VELKOMMEN til Kandu, Mexicano! Håber du vil blive glad for sitet og nyde godt af alle de gode ting man kan lære af hinanden, her
Venlig hilsen Dorthe.
| |
| Kommentar Fra : mexicano |
Dato : 12-07-07 11:24 |
|
Okay er denne opskrift fin nok:
Svits løgternene i olie, til de er klare, tilsæt så kødet og rør i det med en gaffel, til det skiller og skifter farve. Hvis du bruger peberfrugt, skal den i gryden nu. Tilsæt hvidløg, origano og så meget tomatpure', at du får en ret tyk sauce. Skær de rensede chili i tern og kom dem eller chilipulveret i gryden sammen med 1/2 oksebouillon opløst i lidt kogende vand. Smag til med salt. Dæmp varmen og lad saucen meget småt under låg i mindst 1/2 time, eller til den er meget tyk. Portionen passer til 4 store enchiladas (28 cm. i diameter) eller til 12 Tacoskaller sammen med salat.
Også tager skåle med salat, ærter, majs, agurk, peberfrugt, tomater, ost + dressing.
Så mangler jeg ikke noget vel?
| |
| Godkendelse af svar Fra : mexicano |
Dato : 12-07-07 11:26 |
| | |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|