/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Salat
Fra : MSS
Vist : 651 gange
100 point
Dato : 11-07-07 12:40

Hej

jeg skal til hovedret lave en ret med kylling i hvidløgssauce med ris til.

Jeg vil gerne lave skåle med forskelligt salattilbehør, så man selv kan blande.

Indtil videre er jeg inde på salat - feta - oliven og så mangler jeg lidt andet godt. Helst ikke for meget af det sædvanlige (agurk etc.)

mvh
MSS

 
 
Kommentar
Fra : frieda


Dato : 11-07-07 12:44

Reven rå rødkål/hvidkål
Ristede pinjekærner/valnødder/solsikkefrø
Tyndt høvlet parmasan
Rødløg




Kommentar
Fra : frieda


Dato : 11-07-07 12:45

PS. prøv at lave dressingen med hindbæreddike. Jummy, jummy

Kommentar
Fra : chicapigen


Dato : 11-07-07 12:54

hejsa
soltørrede tomater der er blødt op i olie skåret i små stykker, mango frugt i tern, du kan også bruge bambusskud, og hvis du har et stykke parmesanost så høvl nogle tynde brede stykker med ostehøvlen det smager rigtig godt. og forårsløg skåret i små ringe

det er rart med noget i salat skålen der er lidt udsædvanligt.

velbekommen

hilsen chicapigen

Kommentar
Fra : Klumme


Dato : 11-07-07 12:58

Det er rigtigt Frieda. Jeg bruger osse med stor fornøjelse hindbærbalsamico. Synd den er så mørk i farven. Det misklær' salaten

Kommentar
Fra : frieda


Dato : 11-07-07 13:27

Tænk jeg synes, den er smuk

Kommentar
Fra : Klumme


Dato : 11-07-07 13:57

LOOL Der kan man se. 2 sæt øjne 2 meninger, men smagen er vi da enige om

Kommentar
Fra : stilkene


Dato : 11-07-07 15:11

Rejer

Accepteret svar
Fra : Birgitta

Modtaget 100 point
Dato : 11-07-07 17:21

majskerner, der bare lige er tøede... --og ærter,
Hakkede nødder, rosiner, revet gulerod... avocado-tern... vendt i citron så de ikke mørkner.
Øøøh... hvor mange skåle har du??

Forøvrigt er det ret glimrende med salat på den måde... Især hvis gæsterne er meget forskellige, eller hvis der er både børn og voksne.
Men nok mest effektivt hvis det er til en buffet, hvor man går hen og tager fra de mange forskellige skåle...
Det bliver lidt uoverskueligt med en masse skåle på et stort bord... Så risikerer man, at folk hovedsageligt får hvad der står i nærheden...



Kommentar
Fra : leopard


Dato : 11-07-07 19:43

hvis det skal holdes i den asiatiske stil kan jeg forestille mig noget i denne retning: mango, ananas, forårsløg, rød peber, lime til at presse over, peanuts, fintstrimlet rødkål

god fornøjelse


Kommentar
Fra : Ysseven


Dato : 11-07-07 20:06

Skole-ost eller æbler i tern er dejlig i salater. Det giver en dejlig overraskelsen ved tygge-oplevelsen!



Godkendelse af svar
Fra : MSS


Dato : 12-07-07 07:35

Tak for svaret Birgitta.
mvh
MSS

Kommentar
Fra : MSS


Dato : 12-07-07 07:36

Tak for alle de gode svar - det var svært at vælge.
mvh
MSS

Kommentar
Fra : Birgitta


Dato : 12-07-07 14:37

Tak for accepten af mit svar, --og god fornøjelse med salaten.

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408849
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste