Køb primært det bedste kød. Der er alt for meget suspekt rekalmefifkød på det danske marked.
Må jeg på det varmeste anbefale
http://www.bestbeef.dk/
Jeg har handlet med dem nogle gange. Kvaliteten er sublim, og jeg vil vove den påstand, at det ikke findes bedre. Argentinsk kødkvæg af racen Aberdeen Angus og Brown Hereford, som hele deres liv går udendørs på den Argentinske Pampas, med et græsningsareal på ca. 7000 m2 pr. høved. Prøv lige at spørge om det kan smages???? YESSS
Min foretrukne udskæring er Ribeye. Nedenstående stegetider er klippet fra
www.bestbeef.dk
Rød Ovn* Kerne** Min***
Mørbrad 200 ºC 45 ºC 30 min.
Filet 200 ºC 45 ºC 50 min.
Rib Eye 200 ºC 45 ºC 70 min.
Culotte 200 ºC 45 ºC 40 min.
Medium Ovn* Kerne** Min***
Mørbrad 200 ºC 55 ºC 40 min.
Filet 200 ºC 55 ºC 55 min.
Rib Eye 200 ºC 55 ºC 90 min.
Culotte 200 ºC 55 ºC 50 min.
Gennemstegt Ovn* Kerne** Min***
Mørbrad 200 ºC 60 ºC 50 min.
Filet 200 ºC 60 ºC 70 min.
Rib Eye 200 ºC 60 ºC 110 min.
Culotte 200 ºC 60 ºC 60 min.