Ingredienser
En Weber pizzasten, rund eller firkantet
Køb, hos din lokale pizzamand, 1 halvbagt pizzabund. Det letter forberedelserne. Hos vores betaler man 10 kr. / stk. Kan fryses.
Tomatsovs
! løg
1 pakke frokostskinke
1 lille pakke rejer
1 lille pakke tatar (okse)
1 pakke Chorizo pølse, gerne i skiver
Gorgonzola ost
Revet emmentaler ost
3 fed hvidløg
Olivenolie
Mel
Salt, peber og chilikrydderi
Fremgangsmåde:
Grillen:
Varm kullene i grillstarteren og spred dem ud den nederste rist
Læg pizzastenen på den øverste rist og varm den igennem ca. 15 minutter med låget på og begge spjæld åbne
Tilbehøret:
Hak skinken i strimler og fordel disse over pizzaen
Svits rejer let i en kasserolle med olie
Bland tatarkødet med salt, peber og chili - må gerne være godt krydret. Form kødet til små boller
Hvidløg skrælles og knuses og blandes i olivenolien
Drys mel på køkkenbordet og rul dejen ud
Tilføj tomatsaucen
Spred emmentaler osten over pizzaen
Læg chorizo'en over
Drys skinken, gorgonzola over
Afslut med skiver af bacon
Flyt pizzaen fra bordet til pizzastenen i grillen og bag den med låget på i ca. 10 minutter. Må ikke blive for branket.
Hæld lidt olivenolie med hvidløg over pizzaen
God appetit
herfra
http://www.kildedalen.com/ny_side_107.htm
endnu flere
http://www.google.dk/search?hl=da&q=pizza%2Bwebergrill&meta=