Tak for svaret CLAN.
Det blev en lækker middag med denne opskrift,
Kammuslinge-farseret røget unghane
1 røget Gråsten Unghane
150 g kammuslinger
1 dl æggehvider
1 dl fløde
35 g brombær
lidt salt
Alt dette røres til en lind fars.
Tilberedning:
Man udbener unghanen fra ryggen mod brystet. Lårene skæres fra og steges for sig. Man smører unghanebrystet med fiskefarsen og snører den sammen, Derefter smøres brysterne med et krydderi som består af en blanding af følgende: Olie, barbecuesauce, salt, peber, paprika, 3.krydderi, provencemix. Dette smøres over hele kødstykket og steges derefter i ovnen i ca. 40-45 min ved 150°C.
Tilbehør:
Rødvinskogt pære, broccoli, minimajs.
Saucen:
Unghanefond, spædes med fløde, som reducerer til en cremet sky. Der tilsættes lidt provencemix og evt. lidt tyttebær, salt og peber. (+evt. kulør). Til sidst anrettes unghanen sammen med lårene og de øvrige ting på en stegetallerken og pyntes med brøndkarse.
Det er til gentagelse....
mvh
qfha