|
| Kommentar Fra : netper |
Dato : 08-02-07 22:03 |
|
Lidt sukker skader ikke, men du kunne jo også bruge kornene fra en vanillestang i stedet for vanillesukker.
Husk også at fedt er næsten lige så farligt som sukker for diabetiker.
Personen med sukkersyge vil formentlig ikke spise så store stykker kage.
Mvh
Per
| |
| Kommentar Fra : acilia |
Dato : 08-02-07 22:11 |
|
Ok jeg må vist hellere forhøre mig hos dem - jeg ved godt at også fedt er farligt - derfor har jeg også fundet den her opskrift på banankage:
3 æg
70 g. ATWEL sødemiddel svarende til 85 g. sukker
2 tsk. Vanillesukker
145 g. hvedemel
1 tsk. Bagepulver
50 g. smeltet afkølet margarine
2 mosede bananer
Måske er der een af jer der ligger inde med en bedre opskrift? Er den her mon god nok hvis jeg nu får grønt lys omkring vanillesukkeren - jeg kan evt. også putte mindre magarine i?
| |
| Accepteret svar Fra : netper | Modtaget 50 point Dato : 08-02-07 22:17 |
|
En diabetiker der passer sin diabetes vil ikke spise ret meget kage, simpelt hen fordi at der er for mange "fyldstoffer" bla mel, derfor plejer det ikke at betyde så meget at der er lidt sukker og fedt i.
Skal du forbedre opskriften så brug kornene af en vanillestang og brug becel som fedtstof.
ATWEL købes ved apoteket, men det er ikke alle apoteker der forhandler dette, i stedet kan bruges Perfect Fit som kan købes ved de fleste størrer supermarkeder.
Mvh
Per
| |
| Kommentar Fra : Nordsted1 |
Dato : 08-02-07 23:42 |
|
acilia, hvis du en anden gang er den mindste smule i tvivl og ikke vil afslører for dine venner, hvad du vil lave til dem, så ring til en diabetesforening.
Da vores den yngste havde mælkeallergi, var noget af det bedste for os forældre at blive inviteret til middag uden vi ikke på forhånd kendte menuen, men jeg må indrømme jeg var meget betænkelig og bad som oftes dem som ikke havde et indgående kendskab til alle de navne mælk kan have om at se hvilke fødevarer de havde benyttet, og hvor var det trist når folk havde udskiftet f.eks smør med margarine, og troet det var "godt nok" eller ville glæde os med Carte D'ors sorbet is, for selv disse ting er der altså mælk i. Der er så mange faldgrupper, at man ikke kan være for forsigtig.
Held og lykke med middagen, dine gæster bliver da glade for dine anstrengelser
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|