/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Blev sovsen for salt
BjarneD har modtaget 10 point for dette tip
Fra : BjarneD
Vist : 2571 gange

Dato : 26-07-04 13:25

..så put en skrællet overskåret rå kartoffel i. Den optager saltet.
At putte sukker i kan da være godt nok på visse sovse (sur-sød), men det fjerner jo ikke saltet.

 
 
Bedømmelse

Fra : molokyle


Dato : 26-07-04 13:33



Bedømmelse

Fra : hansen9


Dato : 26-07-04 13:36



Bedømmelse

Fra : jysch


Dato : 26-07-04 13:48



Bedømmelse

Fra : ibasa


Dato : 26-07-04 13:26



Bedømmelse

Fra : Teil


Dato : 26-07-04 13:32



Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177549
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408820
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste