/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Marcipanfyld & Blød chokolade
Franksp har modtaget
10
point for dette tip
Fra :
Franksp
Vist : 1398 gange
Dato :
13-02-04 11:29
Skønt marcipanfyld.
I mange opskrifter på f.eks. kringle, er fyldet ofte smør, sukker og rosiner, evt. mandelessens. Men i stedet for mandelessens, så prøv at smuldre et eller 2 små marcipanbrød med chokoladeovertræk ned i fyldet. Det er meget lækkert.
Blød chokolade.
Hvis du skal overtrække en lagkage med chokolade, så kom en tsk. Smør i den smeltede chokolade. Så krakelerer overtækschokoladen ikke så nemt, når du skærer i lagkagen.
Med venlig hilsen
Frank
Bedømmelse
Fra :
ofa
Dato :
13-02-04 12:36
Bedømmelse
Fra :
gewir
Dato :
13-02-04 12:54
Bedømmelse
Fra :
xt600e
Dato :
13-02-04 13:23
Bedømmelse
Fra :
Toupie
Dato :
13-02-04 13:31
Bedømmelse
Fra :
granslam
Dato :
13-02-04 13:42
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177549
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408818
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.