/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Lammekølle uden uldsmag
Gazi har modtaget
0
point for dette tip
Fra :
Gazi
Vist : 985 gange
Dato :
17-08-03 23:20
Lav en blanding af ca 2 spsk salt 1 dl lagereddike og fyld op med vand.
Kom din lammekølle eller andet lam heri. Lad det ligge op til et par timer, afhængig af hvor stort et stykke. Koteletter skal ikke ligge ret længe. Skyl det og lav det nu, som du ellers ville have gjort. Et råd jeg har fået og brugt gang på gang og ikke siden fået lam med uldsmag.
Bedømmelse
Fra :
grethes
Dato :
18-08-03 07:11
Bedømmelse
Fra :
bente64
Dato :
18-08-03 03:10
Bedømmelse
Fra :
laurenzio
Dato :
18-08-03 07:53
Bedømmelse
Fra :
ram2
Dato :
18-08-03 01:07
Bedømmelse
Fra :
erling_l
Dato :
18-08-03 01:51
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177549
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408820
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.