/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Lammekølle uden uldsmag
Gazi har modtaget 0 point for dette tip
Fra : Gazi
Vist : 985 gange

Dato : 17-08-03 23:20

Lav en blanding af ca 2 spsk salt 1 dl lagereddike og fyld op med vand.
Kom din lammekølle eller andet lam heri. Lad det ligge op til et par timer, afhængig af hvor stort et stykke. Koteletter skal ikke ligge ret længe. Skyl det og lav det nu, som du ellers ville have gjort. Et råd jeg har fået og brugt gang på gang og ikke siden fået lam med uldsmag.




 
 
Bedømmelse

Fra : grethes


Dato : 18-08-03 07:11



Bedømmelse

Fra : bente64


Dato : 18-08-03 03:10



Bedømmelse

Fra : laurenzio


Dato : 18-08-03 07:53



Bedømmelse

Fra : ram2


Dato : 18-08-03 01:07



Bedømmelse

Fra : erling_l


Dato : 18-08-03 01:51



Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177549
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408820
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste