/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
undgå meljævning!!!!
Annehvid har modtaget
-5
point for dette tip
Fra :
Annehvid
Vist : 831 gange
Dato :
20-01-03 22:43
hvis du laver kødsovs, kalkun eller skink i tern, så istedet for at lave meljævning, det sviner og er besværligt.... så når du har svidtset kødet færdigt, så tag det af kogepladen lad det stå 1 min til det ikke er så vart. Så hælder du melet direkte ned i gryden, sætter den på fuld blus og rører rundt, intil melet er rørt godt ind, så putter du bouliionen i hælder vand/mælk eller fløde i og så er sovsen klar.
Prøv det det er skide nemt og hurtigt.
GOD FORNØJELSE
Venlig hilsen Anne
Bedømmelse
Fra :
cn31
Dato :
20-01-03 22:48
Bedømmelse
Fra :
kanjegik
Dato :
20-01-03 22:52
Bedømmelse
Fra :
senta
Dato :
20-01-03 23:04
Bedømmelse
Fra :
NinaM
Dato :
20-01-03 23:23
Bedømmelse
Fra :
briani
Dato :
20-01-03 22:43
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177549
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408820
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.