/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Overtræks chokolade.
piaskov har modtaget 25 point for dette tip
Fra : piaskov
Vist : 1151 gange

Dato : 17-12-12 18:31

Hvis i oplever at chokoladen sprækker/knækker når i har brugt den på knas/julegodter. Så bland lidt blød nougat i den når den smeltes. Så undgår i det.

 
 
Bedømmelse

Fra : clou


Dato : 17-12-12 18:42

Tak for tippet - er straks sendt videre til venner og bekendte!

Clou

Bedømmelse

Fra : vagnr


Dato : 17-12-12 18:46

Fint tip, lige på den rette tid

Bedømmelse

Fra : Teil


Dato : 17-12-12 19:08



Bedømmelse

Fra : bentjuul


Dato : 17-12-12 21:24



Bedømmelse

Fra : Troldepige


Dato : 17-12-12 22:18

Det har jeg aldrig oplevet.

Jeg bruger altid Tom's Guldbarrer til at overtrække med.

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177549
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408820
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste