/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Overtræks chokolade.
piaskov har modtaget
25
point for dette tip
Fra :
piaskov
Vist : 1151 gange
Dato :
17-12-12 18:31
Hvis i oplever at chokoladen sprækker/knækker når i har brugt den på knas/julegodter. Så bland lidt blød nougat i den når den smeltes. Så undgår i det.
Bedømmelse
Fra :
clou
Dato :
17-12-12 18:42
Tak for tippet - er straks sendt videre til venner og bekendte!
Clou
Bedømmelse
Fra :
vagnr
Dato :
17-12-12 18:46
Fint tip, lige på den rette tid
Bedømmelse
Fra :
Teil
Dato :
17-12-12 19:08
Bedømmelse
Fra :
bentjuul
Dato :
17-12-12 21:24
Bedømmelse
Fra :
Troldepige
Dato :
17-12-12 22:18
Det har jeg aldrig oplevet.
Jeg bruger altid Tom's Guldbarrer til at overtrække med.
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177549
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408820
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.