|
| Broccoli. addd... eller hvad? malmin har modtaget 15 point for dette tip Fra : malmin | Vist : 988 gange
Dato : 29-09-09 19:21 |
|
Broccoli er meget sundt, men ofte har jeg fået serveret broccoli der er helt smattet og farven er blevet grålig, så - måske- er det derfor mange ikke synes om broccoli. Jeg har lært af en kok at man skal skær buketterne af stilken, skylle dem godt, og lægge dem til side. Skrald stilken -endelig, den skal skraldes. Skær stilken i passende mundrette stykker. Hav kogende vand i gryden, kom stilken i, når vandet koger igen, kommes buketterne i, når vandet koger igen, er broccolien færdig. Farven er flot grøn og kålen er ikke smattet. Mange bruger ikke stilken, selvom den smager bedst, men det er fordi den ikke er skraldet. Husk selvfølgelig at komme salt i, men det er vel ikke nødvendigt at skrive
malmin
| |
| Bedømmelse
Fra : alimak |
Dato : 29-09-09 21:43 |
| | |
| Bedømmelse
Fra : AG112 |
Dato : 30-09-09 00:02 |
|
GODT TIP, TAK FOR DET.
VENLIGST
AG112
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|