Nu er det da langtfra alle som køber færdiglavet koldskål og hvorfor så ikke bare lave almindelig koldskål og undgå at få alt det sukker som vanillecreme indeholder
1 l.Kærnemælk, ½ l. ymer sukker/sødestof efter smag, ½ stang vanille og så lidt citron - så er den hjemme.
Hæld Kærnemælk og sukker/sødestof i en skål, pisk det sammen og tilsæt langsomt ymer / yoghurt og til sidst smages til med lidt citron og vanille.
(du kan udnytte hele den halvdyre vanillestang ved at finhakke selve stangen med korn og hele molevitten og putte det ned i skålen).
Ymer, som jo er noget fed, kan man erstatte med yoghurt, enten neutral eller med bær. Vil man minimere sukkeret bruger man naturel yoghurt eller den uden 'tilsat sukker'.
Kammerjunker vs. tvebakker = temperamentsspørgsmål.
Du får 3 stjerner - fordi din løsning vil blive betragtet som en hurtig løsning - men altså, efter min mening, meget sukkerholdig
God sommer
Venlig hilsen Dorthe.