/
Forside
/
Interesser
/
Helbred
/
Slankekure
/
Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Slankekure
#
Navn
Point
1
henningbo..
2235
2
ans
1415
3
vaxen
1300
4
dova
889
5
miritdk
860
6
disken
790
7
Mordex
720
8
Nordsted1
649
9
Jernladyen
626
10
briani
560
jævning til gryderetter
benles44 har modtaget
10
point for dette tip
Fra :
benles44
Vist : 1881 gange
Dato :
15-03-06 16:53
nu sad jeg lige og læste at der var en der stillede et spørgsmål, hvad man kan jævne en gryderet hvis man vil undgå mel o.lign.
Jeg har lært af en meget god kok at man kan komme nogle kartofter skåret ud i grove tern og de skal koge med i gryderetten, hvis man er til selleri eller løg eller andre rodgrøntsager kan man osse skære dem ud, spar på væden, og når retten er færdig så tar man kartofler og de andre evt rod grøntsager op og blender dem kommer dem i retten igen og så er din gryderet jævnet og det smager faktisk rigtig godt,
Man kan prøve sig lidt frem og se hvad man sværmer for personligt er jeg mest til kartofler og løg og gulerødder.
Savner man smagen af fløde i gryderetten kan man røre et par skefulde kvark eller en mager fromage frais og så skal retten tages fra varmekilden inden man tilsætter det.
Bedømmelse
Fra :
vil.du
Dato :
15-03-06 16:56
Det var dog en god ide, den har jeg aldrig hørt før
Den tanke er aldrig faldet mig ind - umiddelbart ville jeg tro at kartofler er for vandholdige til at jævne men prøves..dét skal det - tak for tippet!
Venlig hilsen Dorthe.
Bedømmelse
Fra :
jangchr
Dato :
15-03-06 16:57
Bedømmelse
Fra :
Ursus01
Dato :
15-03-06 16:59
Det var en god ide, det vil jeg prøve....
Bedømmelse
Fra :
mej4
Dato :
15-03-06 16:59
kender godt tippet.
Bedømmelse
Fra :
arne.jakobsen
Dato :
15-03-06 17:00
Ja ja, men så kan man jo lige så godt bruge Kartoffelmel eller Majsmel, det er jo de samme stivelsesstoffer der er i. Kartoffel - eller Majsmel er bare nemmere.
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Helbred
Slankekure
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177549
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408820
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.